BetXpert byder velkommen til to nye eksperter: Allsvensk (bordtennis) og Adam (vintersport). De er kun 18 år, men knagdygtige...

Når man blandt sine idoler tæller ”Grumpy Old Men” fra Muppet Show, kan det være svært at blive imponeret af kække ungersvende.

Men af og til må man bøje sit gråhårede hoved og erkende at selv 18-årige knøse kan være dygtige.

Derfor er BetXperts ekspertpanel netop blevet udvidet med to af slagsen: Adam Vinter og "Allsvensk".

Adam Vinter (ja, det hedder han faktisk) skal være co-ekspert i vintersport (og bliver dermed lærling til Kong Vinter himself, Nicolai Kristensen). Trods sine kun 18 år, har han godt og vel to år på bagen som BetXpert-bruger og er i den tid

kommet med 403 forumindlæg og 136 brugertips, under profilnavnet Avint.

108 af disse brugertips har været indenfor vintersport, og de har givet en tilbagebetaling på 108%. I denne vinter er han kommet med 46 tips og har en tilbagebetaling på 131%.

Adam går i gymnasiet i Århus og bruger derudover meget tid som elitesportsudøver inde for golf (det kan i øvrigt ikke afvises at han på et tidspunkt også bliver co-golfekspert på BetXpert). Men han har heldigvis også tid til at komme med tips til BetXperts læsere.

Hvad vintersport angår, siger han selv:

”Interessen kommer primært fra, at jeg selv er ret aktiv (på ski), og har været rundt på flere af de pister, de professionelle løber på. Jeg har pæn indsigt i de forskellige faktorer, og hvordan pistens udformning kan influere løberens stil (for at tage den alpine del som eksempel).”

Adams eksperttips vil kunne følges på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/adam-vinter

Allsvensk der skal tage sig af bordtennis-analyser, er også kun 18 år og går i gymnasiet (i Helsingør). Han har kun været bruger af BetXpert siden august 2011, men har været særdeles aktiv i forum med 1106 indlæg.

Han er desuden kommet med 90 brugertips, under profilnavnet huhu. Heraf har kun 10 (tilbagebetaling på 141%) været inden for bordtennis, men han har også haft et forløb som tipster (under navnet ”Zami”) på en anden spilleside, Bettingexpert.com, hvor han har leveret 24 bordtennis-tips med en tilbagebetaling på 160%. Fremover er det dog kun BetXpert der får gavn af hans bordtennis-analyser og -tips.

"Allsvensk" der tipsmæssigt også interesserer sig for MLB, beach volley og svensk ishockey (og det kan ikke afvises at han på et tidspunkt også bliver ekspert inden for ét eller flere af disse områder), søgte allerede en eksperttjans hos BetXpert sidste efterår, men den stygge, gamle redacteur afviste ham med den begrundelse at han var for ung og grøn. Nu har han samlet sig noget mere erfaring, og det er blevet belønnet med en ekspertpost.

"Allsvensk" siger selv: "Jeg har spillet bordtennis siden jeg var 11 år i Helsingør Bordtennis Klub. Har spillet kampe i 1. Division, men pt. spiller jeg i østdanmarksserien, som er rækken under 2. division. Har fulgt meget med i sporten, men især det sidste års tid har jeg fulgt intenst med og set en masse kampe.

Mine spil vil komme fra Pro Tour turneringerne, Pingisligan, Bundesligaen og Pro A. Muligvis vil der også komme spil fra Asien og nogle ungdomsturneringer, men ikke altid der er odds på disse. Som svensker følger jeg meget de svenske spillere og det er også dem jeg har som yndlingsspillere. De russiske, tyske, franske og unge japanske spillere har jeg også set mange kampe med.

Mine spil vil være 'lige på' samt 'handicapspil'. Under/over point vil der med stor sandsynlighed ikke komme. Set fra mine stats så går jeg mest efter de tætte kampe eller på underdoggen."

Allsvensk' eksperttips vil kunne følges på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/allsvensk

Velkommen til de nye eksperter – og held og lykke.