Vi har hevet brugertipperen elboel ind i ekspertpanelet hvor han skal stå for analyser af NBA. Se hans første eksperttip:

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/orlando-magic-milwaukee-bucks-1 

Jakob Elbøl er 22 år og studerer Medievidenskab på Syddansk Universitet i Odense. Siden 2015 har han haft en brugerprofil hos BetXpert (elboel), og i den tid har han leveret 51 tips med en tilbagebetaling på 108%.

Lige præcis de tal skal man dog ikke hænge sig i – der skal mange flere tips til før man kan være sikker på en tippers værdinæse og chancevurderingsevner – men det tegner godt for Jakob, og hans analyser demonstrerer både viden om og kærlighed til NBA.

Vi er ret sikre på at hans ekspertanalyser nok skal gavne siden, dels som gode spil, dels som interessante debatoplæg til de mange kyndige læsere der følger med i sporten.

Ved siden af sine brugertips har Jakob demonstreret sin indsigt og interesse i en optakt til denne sæsons NBA: http://www.betxpert.com/blogs/nba-2015-2016-stoerste-favoritter

Men hvordan opstår sådan en interesse overhovedet? Lad os spørge Jakob:

En lille Iverson-jersey i Florida

Jeg har altid haft stor interesse for sport i al almindelighed og da man endelig blev gammel nok til at oddse, begyndte jeg med det samme. Både for spændingens skyld, men samtidig også for den interne konkurrence der kom, vennerne imellem. Her var det ikke de store beløb der blev oddset, men nærmere de frokostpenge man havde tilovers.

Mit første indblik i NBA, kom under mit besøg i Miami og Orlando, da jeg var 8-9 år gammel. Her fik jeg min første NBA-jersey, en meget lille af slagsen, med Philadelphia 76'ers Allen Iverson. Efterfølgende begyndte jeg at spille NBA 2k-spillene på min Playstation 2, som senere blev til Playstation 3 og 4. Her voksede min interesse og jeg fik et endnu større indblik i ligaens hold og spillere. Min favoritspiller var Tracy McGrady, som dengang spillede hos Orlando Magic. Hans spillestil, holdets jerseys samt det faktum at jeg besøgte byen, gjorde holdet til mit favorit.

Diversiteten i holdenes spillestil og individualister samt de atletiske egenskaber, har gjort ligaen utrolig uforudsigelig og spændende, hvilket også afspejles i oddsene.

Jeg har altid fundet en fornøjelse i at debattere odds, finde inspiration hos andre og dele ud af mine egne tanker. Særligt her hos BetXpert, er det i højsædet.

Mine spiltips vil bevæge sig fra det rene 1- eller 2tal til over/under, handicap og hvor jeg ellers finder værdi. Jeg følger selvfølgelig altid op på skader, form osv. så godt som jeg nu kan.

Interessen for NBA er stigende i Danmark og der vises flere kampe end nogensinde før. Dermed håber jeg på, at være til at gøre debatten og bettingmarkedet på ligaen mere interessant.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.