BetXpert er på jagt efter skribenter, der har specifik viden om alt fra nichesportsgrene til interne arbejdsgange i bettingbranchen. Kunne du tænke dig at dele ud af din viden? Kontakt os straks.

BetXpert er konstant på jagt efter gode og indsigtsfulde skribenter, som har lyst til at formidle og dele ud af deres viden. Vi har efterhånden stor erfaring med at rekruttere nye eksperter og skribenter fra vores forum. Vi ved dog, at der er mange flere derude, som kan berige BetXpert.com

Så er du oddssætter hos en bookmaker, har du insiderviden om branchen, er du statistisk nørd, der elsker at rode med tal, ved du alt om dansk basketball, kan du skrive optakter til østrigsk fodbold - eller har du bare lyst til at dele ud af dine personlige erfaringer med sport og betting? Så giv os et praj og en idé til en artikel.

Gode eksempler

Vi har særdeles gode erfaringer med brugere, der springer ud som artikelforfattere. Her er et lille udsnit fra 2015:

Johnny Kirk - aka Jokir - har skrevet et glimrende indblik i dart. Læs her

Kevin Toftegaard er pennen bag denne udførlige gennemgang af E-Sport. Læs her

The Darkhorse har skrevet denne flotte golfoptakt til US Masters. Læs her

Vi forventer ikke, at du er nogen Hemingway, men ser selvfølgelig gerne, at du kan skrive i et nogenlunde korrekt dansk. Det vigtigste er dog lysten til at formidle og en stor indsigt. Det kan være, du bliver lukket direkte ind i folden - måske skal vi først have en lille smagsprøve på dine evner. Det skal dog ikke holde dig tilbage, og du vil under alle omstændigheder få en grundig feedback.

Vi ser selvfølgelig helst, at du optræder med borgerligt navn, men vi accepterer også alias. Det kan der være gode årsager til.

Tilbyder stor eksponering

Vi tilbyder en eksponering på et stort bettingmedie og giver derudover et lille honorar. Honoraret udregnes efter, hvor mange læsere artiklen får. Du bliver dog ikke rig af det - så det er lysten, der skal drive værket. 

Har du skrivekløe, brænder du for at formidle, og har du en viden, som andre på BetXpert kan få gavn af? Skriv til artikelredaktør Peter Bollerup på [email protected] og fortæl lidt om dig selv, din baggrund og bring en idé til en artikel.