ChatGPT kan skabe overskud hos bookmakerne! BetXpert er stolte over, at være blandt de første bettingmedier til at tage den nye OpenAI-teknologi til sig i kampen om at besejre bookmakerne. Her præsenterer vi, hvad BetXpert-brugerne kan se frem til, når de fremover får eksperttips leveret af ChatGPT.

Chatbotten ChatGPT er blevet kaldt for Google på steroider og vil revolutionere, hvordan vi henter viden og oplysninger på nettet. Man skal følge med udviklingen og det lever BetXpert til fulde op til og kan nu byde velkommen til ChatGPT, der fremover vil stå for at levere spilforslag.

Derudover vil vi også udelukkende benytte ChatGPT til at forfatte vores artikler og optakter til de store sportsbegivenheder og turneringer for at sikre fyldestgørende analyser.

Det betyder også, at vi vil kunne se frem til langt mere indhold på BetXpert, hvor vi vil kunne levere hurtige og præcise informationer om alle de største kampe og events.

ChatGPTips vil ændre bettingmarkedet

Introduktionen af den nye chatbot, ChatGPT, har taget verden med storm og startet debatten om den nye teknologi vil kunne erstatte menneskelig arbejdskraft.Måske vi skal skynde os og skrive tipseksperter og sportskribenter på listen over udrydningstruede stillinger.

Det går voldsomt stærkt med AI (kunstig intelligens) og BetXperts Christer Johansen har følgende kommentar til dagens lancering af ChatGPT:

- Vi har længe haft stor interesse i at forbedre BetXpert med kunstig intelligens og har derfor valgt at investeret massivt i OpenAI. Det er lidt af en verdensnyhed, at BetXpert går forrest og med vores nye ChatGPT Plus-abonnement kan vi nu levere bettingtips, som slår konkurrenterne og bookmakerne af brættet.

- Med vores nye ChatGPTips får BetXpert-brugerne nu lynhurtig adgang til AI-spilforslag med oplysninger om kampe og turneringer, som ingen på markedet kan matche. Vores ChatGPTips vil uden tvivl være en game changer!

Som en lille forsmag på, hvad der er i vente har vi også fået ChatGPT til selv at fortælle lidt om, hvad vi kan forvente fremover:

Graphical user interface, text, application, email, TeamsDescription automatically generated

Her finder du alle spilforslag fra ChatGPT

Der er vist ingen tvivl om at ´the sky is the limit´, når det drejer sig om ChatGPT-tips!

Derfor har vi også oprettet en helt særlig afdeling for at dele vores ChatGPTips her på BetXpert. 

Klik her for at se vores ChatGPTips på BetXpert

Ofte stillede spørgsmål - om ChatGPT

🔎  Hvad er ChatGPT?
ChatGPT er udviklet af OpenAI og er en kunstig intelligens chatbot, der ved hjælp af deep learning-teknikker kan levere artikler og tekster af høj kvalitet.

🔎Kan ChatGPT dansk?
Ja, ChatGPT er trænet på store mængder af tekstdata på mange forskellige sprog, inklusiv dansk. Derfor er den i stand til at besvare spørgsmål og generere tekst på dansk.

🔎 Hvilken dato er det i dag?
Det er i dag den 1. april.

Denne artikel er skrevet af ChatGPT - måske

Superliga-tilbud fra Cashpoint*: Få freebet op til 300 kr. på weekendens kampe