Der var stor tilslutning til BetXperts betting-arrangement onsdag aften på Den Glade Gris i København, hvor Steffen Dam blandt andet fortalte om uduelige fiskere fra Puerto Rico, fremtiden som live-bettor og den evige jagt på værdi.

I en stuvende fuld og lavloftet Lounge midt i København var der onsdag aften tæt af valuebettere. Der blev diskuteret, udvekslet erfaringer og fortalt betting-anekdoter i ét væk.

Ikke mindst fra aftenens oplægsholder Steffem Dam, der tidligere på året udgav bogen "Sådan vinder du på Oddset, og til dagligt arbejder som spilekspert hos BT.

Efter at de knap 40 BetXpert-brugere havde indfundet sig på deres pladser, som til dagens anledning var pyntet med en goodiebag fra sponsoren Danske Spil*, gik Steffen Dam på scenen.

"Der er ingen tvivl om, at live-betting er fremtiden for mit vedkommende," proklamerede han lidt overraskende og uddybede, at der stadig er alt for mange unøjagtigheder og fejl i oddssætningen på live-betting. Hver kamp har sin egen dynamik, og det er utrolig svært for bookmakere at regne ud.

"Hvis et hold har været meget dominerende i første halvleg, så sidder folk og trykker og trykker og presser prisen. Men så bliver der pause, og så kan der komme nogle helt andre hold ud til anden halvleg," sagde han.

"Tag fx kampen i weekenden mellem Bournemouth - Liverpool (endte 4-3 til hjemmeholdet, red). Her var Liverpool fuldstændig dominerende i første halvleg og førte helt fortjent 0-2. Og så kan du se fra anden halvleg, at Bournemouth kommer forvandlede ud. Det var bare en helt anden kamp, og du kunne få nogle fantastiske odds på Bournemouth," sagde Steffen Dam.

Den professionelle bettor Steffen Dam på scenen. Hele oplægget med Steffen Dam blev live-streamet via BetXperts Facebook-gruppe og kan genses her. Foto: BetXpert

Uduelige fiskere 

Efter et indledende oplæg var der tid til spørgsmål fra BetXpert-brugerne, der spurgte om alt fra limits, afdækning af spil samt kildenetværk.

Til sidst sluttede Steffen Dam af med historien om et af sine bedste valuebets nogensinde.

For nogle år tilbage så han helt tilfældig noget tv om klubben Bayamon fra Puerto Rico, som netop havde kvalificeret sig til den mellemamerikanske Champions League. Det var dog ikke noget stort fodboldhold, men bestod af en flok fiskere, der trænede to gange om ugen og aldrig havde spillet uden for Puerto Rico.

I første kamp skulle de på udebane op mod Comunicaciones fra Guatemala, hvor Tipico gav hele odds 1,80 for Comunicaciones-sejr.

Det virkede dog besynderligt højt, og Steffen Dam gik straks i gang med researchen. Han fandt frem til, at Comunicaciones var fuldtidsproffer og spiller i 2.000 meters højde på hjemmebanen, hvilket bekræftede ham i, at oddssætningen var helt skæv.

Tipico var også så flinke, at de havde Comunicaciones på handicap. Sejr med to mål gav odds 3,5 og sejr med tre mål gav 8. Kampen endte 5-0 til Communicaciones.

Hele oplægget med Steffen Dam blev live-streamet via BetXperts Facebook-gruppe og kan genses her.

Der var stuvende fuld i Loungen på Den Glade Gris i København, hvor knap 40 BetXpert-brugere havde tilmeldt sig. Foto: BetXpert.

På gensyn

Efter Steffen Dams oplæg var Danske Spil* på banen, hvor VIP-manager Raymond Levi fortalte om konkurrencerne i løbet af aftenen og fik uddelt 300 kroners freebet-vouchers til alle deltagere. Herefter var det tid til Brugge - FC København på storskærm.

Vi fra BetXpert vil gerne takke alle fremmødte. Det var en stor fornøjelse at møde et så stort udsnit af vores brugere. Vi regner med at vende tilbage med et lignende arrangement i Jylland i foråret. 

To heldige konkurrencevindere (til venstre) får en signeret udgave af Steffen Dams bog "Sådan vinder du på Oddset." Foto: BetXpert