BetXpert inviterer 30 brugere til den ultimative betting-aften med oplæg af Steffen Dam, 300 kroner freebet, drinksbilletter og Club Brugge-FC København på storskærm. Det foregår onsdag d. 7. december i København og er helt gratis. Danske Spil* er sponsor.

Det er os en stor fornøjelse at byde dig, kære bruger, til den ultimative bettingaften i selskab med BetXpert.

Onsdag d. 7. december mødes Club Brugge og FC København i den sidste og afgørende gruppekamp i Champions League. I den forbindelse har vi lejet Loungen hos sportsbaren Den Glade Gris i København til en tætpakket aften i bettingens tegn med inspirerende oplæg, værdisnak, livebetting og konkurrencer.

Vi har i mange år siddet bag skærmen og læst hundredetusindvis af passionerede forumindlæg og brugertips og nu synes vi, at det er på tide at møde nogle af jer brugere, så vi i fællesskab kan blive ved at udvikle og styrke en sund betting-kultur i Danmark.

Vi har derfor arbejdet hårdt på at sammensætte så attraktivt et program som overhovedet muligt. Aftenens højdepunkt bliver - udover Champions League-opgøret mellem Club Brugge og FC København - et oplæg med den professionelle bettor Steffen Dam, som har årelang erfaring i gamet, og til dagligt arbejder ved Dagbladet BT.

Med baggrund i sin nye bog "Sådan vinder du på Oddset" vil Steffen Dam give et eksklusivt indblik i spilværkstedet og dele ud af sine bedste råd i jagten på den hellige betting-gral: Værdi! Der vil desuden også være to signerede bøger på højkant.

Danske Spil* er sponsor for arrangement og beriger hver gæst med 300 kroner til brug på live-betting i den nye Oddset App i løbet af aftenen, udover at der også er en lille "Danske Spil* goodie bag" til alle.

En aften med BetXpert - program

Dato: Onsdag d. 7. december 2016 kl. 19.00 (slut ca. 22.45)

Sted: Den Glade Gris, Lille Kannikestræde 3, 1170 København K (i Loungen)

19.00: Præsentation og velkomst ved BetXpert 

19.15: Steffen Dam taler om sin bog "Sådan vinder du på Oddset" - inklusiv spørgsmål
20.00: Pause
20.15: Danske Spil præsenterer sin nye Oddset-App og introducerer konkurrence
20.30: Uddeling af vouchers på 300 kroner til live-betting på Oddset
20.45: Kick off Club Brugge-FC København
 
Mad er ikke inkluderet, men til tørsten sørger vi for tre drinks-billetter, som kan veksles til en øl eller sodavand. 
 
BetXpert vil dække arrangementet redaktionelt både før og efter. Herudover vil Danske Spil* også have en fotograf til stede, der vil tage billeder i løbet af aftenen.

Der er kun 30 pladser - skynd dig

Af praktiske hensyn er der til dette eksklusive arrangement kun plads til 30 brugere, så skynd dig at tilmelde dig, og tag evt. din ven med (han skal også opfylde nedenstående krav.) Deltagelsen er helt gratis. Tilmelding følger først-til-mølle princippet, og der vil blive ført en venteliste i tilfælde af at tilmeldte brugere melder fra inden arrangementet.

OBS: Interessen for dette arrangement har været overvældende. Der er allerede fyldt op, så alle der skriver fra nu af vil komme på venteliste.

Sådan tilmelder du dig:

 1. Send en email til [email protected] med emnet "Tilmelding: En aften med BetXpert."
 2. Angiv i emailen følgende information for alle tilmeldte (man kan max. tilmelde to personer):
 • BetXpert brugernavn
 • Danske Spil* brugernavn *
 • Mobilnummer *
 • e-mail
 • Du modtager et bekræftende svar på email, hvori du får besked på om du er tilmeldt (dvs. blandt de første 30). Hvis du ikke er, får du valget mellem at blive opført på venteliste eller annullere din tilmelding.
 • Mandag d. 5. december kl. 9.00 modtager alle tilmeldte brugere en email og en sms med et link til endelig (bindende) bekræftelse af tilmelding. Har man ikke bekræftet sin tilmelding indenfor 24 timer, bortfalder tilmeldingen, og den pågældende plads gives videre til den den øverst tilmeldte på ventelisten.
 • * Disse information anvendes ikke kommercielt, men indsamles udelukkende af hensyn til tilmeldingsproceduren.

  Det er vigtigt for os, at alle 30 deltagere dukker op. Derfor gælder følgende:

  • Vi registrerer kun komplette tilmeldinger. I tilfælde af at en tilmelding er mangelfuld (fx manglende mobilnummer eller BetXpert brugernavn), afvises denne for alle personer i den pågældende tilmelding. Afsender får besked herom, med opfordring om at sende en ny tilmelding.
  • Tilmeldte brugere der bliver forhindret i at deltage opfordres til at melde fra lige så snart, det er dem dette bekendt, så deres plads kan tildeles person fra ventelisten.
  • Brugere som har bekræftet deres tilmelding efter d. 5. december, men udebliver fra arrangementet uden yderligere underretning, udelukkes fra adgang til sin BetXpert profil i to måneder.

  Fremtidige arrangementer

  Dette arrangement afvikles som nævnt i København, hvilket naturligvis besværliggør deltagelse for de mange af vores brugere, som ikke er bosat i Hovedstadsområdet.

  Imidlertid er det vores forventning, at denne type arrangementer bliver en tilbagevendende begivenhed, og vi er således allerede ved at planlægge et lignende arrangement i Jylland til afvikling foråret 2017.