BetXpert er stolte over, at det er lykkedes at udvide ekspertpanelet og tilknytte bandy-ekspert Kim Ansvig Pagh, som vil dække den svenske Eliteserie.

Den svenske Eliteserie 2021/2022-sæson i bandy er lige på trapperne, og spillerne sendes ud på isen til den første spillerunde den 29. oktober.

Vi kan her på BetXpert se frem til at blive guidet igennem sæsonen af vores nye bandyekspert Kim Ansvig Pagh.

Med passion, solid betting-erfaring og stor viden er Kim klar til at kaste sig over oddsene for den kommende bandysæson, og det bliver uden tvivl spændende at følge de mange spilforslag fra vores seneste forstærkning til det succesfulde ekspertpanel. 

Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Kim Ansvig Pagh, og vi har taget en snak om bandy og betting med sitets nyeste skud på ekspertstammen.
 

Medrivende bandy-finale i Uppsala og 20 års betting-erfaring

Kim Ansvig Pagh er udmærket klar over, at bandy ikke er den største sport her i Danmark, men det har ikke afholdt ham fra at følge sporten i mere end 20 år. 

- Bandy er en forunderlig sport. Den er tempofyldt og intens og meget underholdende. Sporten er størst i Sverige, Rusland og Finland, men bliver faktisk spillet på forskellige niveauer rundt omkring i verdenen.

- Når jeg bliver spurgt, hvad sporten går ud på, plejer jeg at sige, at det er en slags ishockey på en fodboldbane med håndboldmål. Det skaber ofte endnu mere forvirring, men det er altså ikke helt ved siden af.

- Lige siden jeg kan huske, at svensk tv om aftenen sendte reportager om kampene tilbage i 80'erne, da Boltic regerede, har bandy haft en speciel plads hos mig.

- De sidste 20 år har jeg så bettet og nørdet med sporten.

- Mit bedste minde har jeg fra bandyfinalen i 2004 i Uppsala sammen med 22.000 andre. Her var jeg vidne til den måske mest medrivende finale i svensk bandy i nyere tid mellem Edsbyn og Hammarby. Finalen endte 7-6 og indeholdt alt.
 

Stort kendskab og grundighed skal sikre overskud

- Bandy er en nichesport, og det vrimler ikke med info. Klubberne er dog blevet bedre med informationer på deres hjemmesider i forhold til trupnyt, men der er stadig plads til forbedring for os bettorer.

- Jeg er medlem på forskellige bandy-sites, hvor der også er god information at hente. Og så bruger jeg meget tid på at hente alle de informationer, som jeg kan komme i nærheden af, på holdene, statistik og så videre, før jeg eventuelt finder værdi i et spil.

- Hvis jeg skal fremhæve noget hos mig, er det min grundighed og kendskab til de forskellige hold.To ting, jeg har lært igennem årene, er at dobbelttjekke brugbar information, og man ikke er bedre end sit sidste bet, så det gælder om at holde fokus.

- Jeg håber, min viden om sporten vil bidrage til en større interesse for bandy, men det vigtigste er at generere et overskud over hele sæsonen.

- Samtidig er det altid rart også at høre andres vinkler på et spil, og i den sammenhæng er jeg ofte i dialog med Christian Thye (thye2200), som også er en rigtig skarp ekspert indenfor bandy. 

- Jeg håber meget på, at jeg kan udvikle mig og blive endnu skarpere ved at komme til et stort site som BetXpert.

Bandyoptakt lige om hjørnet

Der vil også komme en optaktsartikel til den svenske eliteserie fra Kim snarest. Hold også godt øje med ekspertanalyser fra Kim på forsiden, hvor du selvfølgelig også kan se alle forslag fra vores andre dygtige eksperter. 

BetXpert byder Kim et stort velkommen tilbage til ekspertpanelet.