BetXpert har nu indlemmet Jetbull i bookmakerporteføljen. Læs vores anmeldelse og få en eksklusiv velkomstbonus på 1.000 kroner - kun hos BetXpert.

Danmark har fået en ny bookmaker. Fremover skal vi til at vænne os til navnet Jetbull.

Efter flere startvanskeligheder og børnesygdomme mener vi nu, at Jetbull er kommet så meget på plads, at vi kan tilføje dem til listen over anbefalede bookmakere.

Du kan læse hele anmeldelsen af Jetbull her, som vi samlet set giver 3 ud af 5 stjerner.

Jetbull udmærker sig blandt andet med et flot udvalg af promotions herunder loyalitetsbonus til eksisterende kunder i form af freebets, reload bonus, refundering af indsatser på specifikke spil, mv. 

Det skal lige nævnes, at vi har hørt eksempler på nogle uheldige limiteringer af spillere på et meget tidligt stadium. Vi er i den forbindelse i dialog med Jetbull.

For det skal selvfølgelig være muligt at gennemspille sin bonus, uden at der stilles urimelige krav.

Få ekslusiv bonus - kun hos BetXpert

Hvis du signer up gennem BetXpert får du en flot 1.000 kroner-velkomstbonus, hvilket er 250 kroner højere end den sædvanlige bonus.

Du får den eksklusive velkomstbonus ved benytte et Jetbull-link her på siden. Opret en konto, gå til "indbetal" og marker "100% BetXpert Velkomst Bonus" under fanen "Vælg bonus" og indbetal mindst 100 DKK.

Der indsættes en bonus på din konto svarende til 100% af din indbetaling, op til 1000 DKK. Omsætningskravet er 6 gange indbetaling & bonus til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 12.000 kroner for at spille den fulde bonus fri inden for 60 dage. Det skal også bemærkes, at det kun er 350 kroner pr. væddemål, som tæller med i omsætningskravet.

Læs mere om bonussen i anmeldelsen.