Annonce

Jetbull

Vores rating:

Danske Jetbull-kunder kan få 100 % indbetalingsbonus op til 500 kroner. Samtidig giver Jetbull et freebet på 100 kroner, hvis man efter oprettelse tilmelder sig deres nyhedsbrev.

 • Besøg Jetbull via et link fra BetXpert og opret en spillekonto.
 • Gå til "Indbetal" og vælg den indbetalingform, du ønsker.
 • 100% Sports Velkomstbonus op til 500 kroner vil blive vist på indbetalingssiden, når du klikker på ”Vælg en bonus”. Tryk på knappen og vælg den rigtige bonus, når du indbetaler.
 • Indbetal mindst 100 DKK til din konto
 • Der indsættes en bonus på din konto svarende til 100% af din indbetaling, op til 500 kroner.
 • Tilmeld dig Jetbulls nyhedsbrev, så modtager du et freebet på 100 kroner.

Hent Op til 600 DKK i bonus fra Jetbull her
18+, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 7.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 7000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Det maksimale beløb, der kan opnås med bonussen, er 10.000 kroner. Du kan maksimalt vinde 1.000 kroner på dit freebet. Skulle bonus ikke blive indsat automatisk, SKAL du kontakte Jetbull support, før første spil placeres. Både for omsætningen af indbetalingsbonussen og for omsætningen af gevinster for dit freebet gælder, at du maksimalt må spille for 250 kroner pr. væddemål. Spiller du for mere end det, frasiger du dig bonus og freebet plus eventuelle gevinster. For begge gælder også, at det kun er tilladt at spille én gang på samme event. Det er ikke muligt at spille på turneringsvindermarkeder med bonusmidler eller på hestevæddeløb.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Jetbull hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. bonus hos Jetbull 

Hvis du er ny kunde, kan du få op til 500 kr. i velkomstbonus hos Jetbull. Du skal bare følge de trin, der er beskrevet ovenfor. Som altid skal du dog være opmærksom på, at der er nogle bonusbetingelser, der skal opfyldes, før de penge, du modtager som bonus, er frit tilgængelige og kan udbetales til din egen private bankkonto. Reglerne for Jetbulls bonustilbud er, at du skal gennemspille din første indbetaling og bonus syv gange til minimum odds 1,80. Hvis du udnytter den fulde startbonus på 500 kr., skal du altså omsætte for 7.000 kr., før din bonus er spillet fri. Det maksimale beløb, der kan opnås med bonussen, er 10.000 kroner. Du skal også være opmærksom på, at det kun er væddemål på maksimum 250 kr., der tæller med i gennemspilskravet. Du har 60 dage til at opfylde disse betingelser.  
Hvis du vil have et yderligere freebet på 100 kroner, skal du tilmelde dig Jetbulls nyhedsbrev, efter du har indbetalt mindst 100 kroner. Senest klokken 19:00 første hverdag efter tilmelding modtager du dit freebet.
Du skal benytte dit freebet indenfor syv dage, og alle gevinster fra freebettet skal omsættes tre gange til mindst odds 1,80 indenfor 60 dage, og kun væddemål på maksimalt 250 kroner tæller med i omsætningskravet. Det er maksimalt muligt at vinde 1.000 DKK på dit freebet.

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Jetbull 

Jetbull har, ligesom andre bookmakere løbende, forskellige tilbud og kampagner til eksisterende kunder. De har eksempelvis et tilbud, hvor du får 20 % kompensation for tabte væddemål på kombinationsspil på kuponer, der samlet giver minimum odds 2,00. Det gælder dog højest for 20 % af 1.500 kr. Der tilbydes desuden et freebet på 150 kr., når du har spillet mindst 10 væddemål til odds 1,80 eller mere via din mobiltelefon. Hver dag er der desuden et oddsboost på 25 % på et udvalgt væddemål.  

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos Jetbull, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos Jetbull.

Sådan bruger du din Jetbull bonus: 

Når du skal til at bruge din Jetbull bonus, skal du selvfølgelige have helt styr på bonusreglerne omkring omsætningskrav, tidsfrist og minimumsodds. Disse krav kan du læse mere om herover. Her kan du se at du skal spille væddemål til minimum odds 1,80, for at de tæller med i gennemspilskravet. Odds 1,80 betyder, at bookmakerne har vurderet, at der er 55,56 procent chance for, at dette udfald vil ske. Hos Jetbull skal du omsætte din indbetaling og bonus syv gange til dette odds, og det kan øge dine chancer betydeligt for at opfylde disse betingelserne indenfor 60 dage, hvis du har en fornuftig og velovervejet tilgang til betting. Nedenfor har vi samlet nogle gode overordnede råd til betting, som vil hjælpe dig på vej til at få overskud på den lange bane. 

Gode generelle råd om betting: 

 • Det er afgørende at være klar over, at betting handler om at finde de væddemål, hvor bookmakerne har vurderet en kamp forkert. Det er ikke nok blot at kunne forudsige, hvem du tror, der vinder kampen. Det har bookmakerne allerede gjort, og de er som udgangspunkt altid ret skrappe til det. Hvis du vil tage betting seriøst og få overskud på den lange bane, så skal du konsekvent finde og spille på de odds, som bookmakerne har sat forkert i forhold til den reelle chancevurdering. Du kan læse mere om valuebetting og chancevurdering her.
 • Generelt er det en god idé at læse anerkendte spileksperters analyser og anbefalinger til specifikke kampe. Du kan både blive inspireret til konkrete spil, du vil placere, men du kan også lære meget om, hvordan man analyserer en kamp ved at læse rutinerede eksperters fremgangsmåde. Et godt sted at starte er vores sektion med spilforslag, som du finder her.  
 • Alle anerkendte eksperter er enige om, at en af de vigtigste forudsætninger for at få overskud i længden er, at du primært spiller singlespil og ikke spiller kuponer med kampe kombineret. Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvorfor det forholder sig sådan. Den kan du læse her.
 • Du skal være meget kritisk, hvis du spiller på dit favorithold. Betting handler nemlig først og fremmest om at være objektiv, rationel og kritisk, og det kan være svært, når ens favorithold er involveret. 

Jetbull bonuskode: 

Vi har allerede beskrevet, hvordan du får Jetbulls velkomstbonus. Du skal blot følge de anvisninger, der er beskrevet øverst i denne tekst, så får du den bedste bonus, som de tilbyder. Derfor skal du ikke lade dig forvirre, hvis du på andre hjemmesider har læst, at der skulle findes specielle bonuskoder, velkomstkoder, kampagnekoder eller lignende, som du kan oprette dig med og få en bedre bonus hos Jetbull. Disse typer af tilbudskoder og lignende har ingen reel funktion og giver dig ingen bedre bonus. Hos BetXpert går vi ind for at gøre tingene så brugervenlige som muligt, så du skal som allerede beskrevet blot følge vores link øverst i boksen i denne tekst for at få din bonus.  

Bonuskoder til Jetbull 

Som sagt findes der ikke nogen bonuskoder hos Jetbull, så hvis du har læst om det andre steder, skal du ikke lade dig forvirre. Indimellem kaldes disse også for kuponkoder eller henvisningskoder. 

Månedens bonus hos Jetbull 

Hvis du har fået et indtryk af, at der findes specielle bonusser for forskellige måneder hos Jetbull, så er det også en misforståelse. Bookmakerne ændrer indimellem deres startbonusser, men det er langt fra noget, der sker på månedlig basis. Der er altså ikke noget, der hedder Jetbull måneds bonus, og der eksisterer ingen speciel månedens bonus hos Jetbull.  

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Jetbull 

Hvem kan få denne bonustype hos Jetbull? 

 • For at få denne velkomstbonus hos Jetbull skal du være fyldt 18 år. Du skal også være bosiddende i Danmark og ikke tidligere være oprettet som kunde hos Jetbull. Du skal også være opmærksom på, at bonussen er begrænset til kun én person per hustand og/eller IP-adresse.  

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kr. for at få bonussen. 

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du kan maksimalt få 500 kr. i startbonus. Du kan sagtens indbetale mere end 500 kr. på din første indbetaling, men du får stadig højest 500 kr. i bonus + et freebet på 100 kroner, hvis du tilmelder dig Jebulls nyhedsbrev. Læs nærmere i toppen af denne tekst.  

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud? 

 • Før dine bonuspenge er spillet fri og kan udbetales til din private bankkonto, skal du gennemspille din første indbetaling + velkomstbonus syv gange til minimum odds 1,80. Dvs. at du skal omsætte for 7.000 kr., hvis du udnytter den højest mulige velkomstbonus. Du skal desuden også være opmærksom på, at det kun er væddemål på maksimalt 250 kr. per kupon, der tæller med i omsætningskravet.  

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet? 

 • Ja, det er der. Oddset skal være på mindst 1,80, for at dine væddemål tæller med i omsætnignskravet. 

Er der en udløbsdato på, hvornår jeg skal have opfyldt gennemspilskravet? 

 • Du har 60 dage til at opfylde kravene for gennemspil.  

For nærmere præcisering af reglerne henviser vi til Jetbulls hjemmeside.

Hent Op til 600 DKK i bonus fra Jetbull her
18+, regler og vilkår gælder
18+, regler og vilkår gælder.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback