Hvad skete der i uge 18? Ladbrokes og Coral må fusionere, Martin Demichelis får en betting-bøde, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

16/5 Nordicbet* fjerner gebyrer på kort-overførelser

Det er nu gratis at bruge dit kreditkort hos Nordicbet*, der har fjernet alle gebyrer på overførsler, hvor der bruges kreditkort. Tidligere har Nordicbet* kørt med et gebyr på 2,5% på ind- og udbetalinger med kreditkort og ved bankoverførelser.

Læs mere (link til Nordicbet*)

18/5 Ladbrokes-bettere stoler på EM-succes til England

Hos Ladbrokes kan de allerede mærke EM-feberen hos de engelske bettere, og den britiske bookmaker står faktisk til tabe en million pund pr. kamp, som England vinder i gruppespillet. Bookmakerne er dog glade for historier om, hvor mange penge de taber, selvom EM-slutrunden sandsynligvis bliver årets helt store indtægtskilde.

Læs mere

18/5 Manchester City-forsvareren Martin Demichelis får betting-bøde

Den argentinske forsvarsspiller Martin Demichelis har fået en bøde på 22,058 pund for at have bettet på 29 kampe, hvilket er imod reglerne hos fodboldforbundet FA. Demichelis har dog ikke bettet på Manchester City-kampe, og der er heller ikke mistanke om matchfixing.

Læs mere

19/5 Unibet* scorer fornem pris på Malta

Har man lyst til at finde et godt arbejde indenfor betting-branchen, så skal man måske overveje at sende sin ansøgning til Unibet*. Den svenske bookmaker er netop blevet udpeget som vindere af prisen som bedste arbejdsgiver Business Leaders Malta.

Læs mere

20/5 Betsafe lancerer Live-roulette til Apple-TV

Kasino-gamblere behøver ikke lede længe for at finde et roulette-bord, og Betsafe satser på, at deres real-money games slår igennem og har sendt en ny Apple TV-app med live-roulette på markedet. Indtil videre dog kun til svenskerne, men det vil blive udvidet til andre lande også.

Læs mere

20/5 Coral-Labrokes fusion er godkendt

Konkurrencestyrrelsen har godkendt fusionen mellem Ladbrokes og Coral, men de skal sælge 350-400 af deres bettingbutikker rundt om i landet. Coral-chefen Carl Leaver udtaler, at fusionen gennemføres i september/oktober.

Læs mere (betalingsside)

20/5 FanDuel indtager Storbritannien til august

FanDuel forventer at være klar i Storbritannien til august, hvilket lige akkurat er op til starten af den nye Premier League-sæson. Planen er at udvide de sædvanlige managerspil, der primært tager højde for spillernes assists, mål og clean sheets. 

Læs mere (betalingsside)

20/5 Betstars tæt på at træde ind på det danske marked

Som optakt til sommerens EM-slutrunden har Amaya Group travlt med at lancere BetStars til nye markeder. I første omgang er fokus på Italien og Frankrig, men herefter står Danmark og Portugal øverst på listen.

Læs mere