Hvad skete der i uge 19? William Hill skifter kurs, mere end 100.000 danskere spiller dagligt, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

9/5 Paypal stopper beskyttelse af transaktioner til gambling

Den store online pengeoverførselsvirksomhed PayPal ændrer sine politikker således, at de ikke længere beskytter kunder ved overførsler i forbindelse med betting. Det kommer bl.a. til at ramme folk i USA, Canada og Brasilien.

Læs mere

9/5 Full Tilt og PokerStars slår platforme sammen

Den 17. maj overdrages Full Tilt Pokers spillerdatabase til PokerStars, så de to brands, begge ejet af Amaya Gaming, for fremtiden fortsætter med én spillerpulje, ét spiludbud og én software. Full Tilt skal dog fortsat eksistere som selvstændigt brand.

Læs mere

10/5 Over 100.000 danskere spiller dagligt på fodboldkampe

Spilekspert Steffen Dam vil i en ny bog give gode råd til at skabe overskud på betting. Ifølge Dam er der 100.000 danskere, som dagligt spiller på fodboldkampe, men det er kun mellem en halv eller hel procent af alle sportsbettere, der reelt har overskud over tid, resten taber eller går i nul. BetXpert bringer inden længe et interview med spileksperten.

Læs mere

11/5 William Hill skifter kurs efter svær 2016-start

Britiske William Hill oplever en nedgang på deres online-profit på hele 11% i år, og de vil nu skifte marketingsstrategi og har ansat ny online-direktør for at vende udviklingen. Der er dog fremgang i betting-butikkerne, hvor over 500 flere spillemaskiner er sat op for at øge indtjeningen.

Læs mere

11/5 Holland slår ned mod ulovlige gambling apps

De hollandske gaming-myndigheder (KSA) har identificeret 49 apps, som de har vurderet som værende ulovlige på det nuværende marked. Listen fremlægges snarest på deres hjemmeside, og så forventes det fra KSA, at de mange apps bliver fjernet.

Læs mere