En mistænkelig kamp mellem Thiago Monteiro og Alexandr Dolgopolov er meldt til Tennis Integrity Unit. Læs alle ugens bettingnyheder i opsamlingen.

Et mistænkeligt spilmønster fik bookmakere til at slå alarm efter en kamp i tennisturneringen Winston-Salem Open. 

I kampen mellem den brasilianske tennisspiller, Thiago Monteiro (rangeret som nummer 114) og den seedede ukrainer, Alexandr Dolgopolov (rangeret som nummer 63), var der et mistænkeligt spilmønster. Dolgopolov var favorit i kampen, men der blev placeret ganske store beløb på Thiago Monteiro umiddelbart før kampstarten.

Det fik flere bookmakere til at sænke odds på Monteiro-sejr, inden de kort tid efter lukkede for alle indskud. Britiske Ladbrokes var én af de bookmakere, der reagerede, og de har tippet TIU (Tennis Integrity Unit) om spilmønsteret. 

Monteiro endte med at vinde kampen ganske smertefrit. På 55 minutter lykkedes det ham at vinde 6-3, 6-3.

TIU går nu i gang med at undersøge kampen nærmere.

Læs mere

Øvrige bettingnyheder fra uge 34

21/8 Ukrainske ishockey-spillere fik penge for at fixe resultat

To ukrainske ishockey-spillere tog under VM-slutrunden tidligere på året imod knap 200.000 for at tabe en kamp mod Sydkorea med mindst to scoringer. Kampen gik dog i straffeslag, men spillerne har dog indrømmet at have taget imod pengene. Ifølge det svenske medie Aftonbladet kan de to spillere se frem til en bøde på 140.000 kr., mens det ligeledes kan blive til en fængselsstraf på to til fem år, hvis de kendes skyldige.

Læs mere

22/8 PartyPoker næste i rækken til at forlade det australske marked

PartyPoker er den næste i rækken, der følger Pokerstars 888 og 32Red, til at forlade de australske marked som følge af ny lovgivning på markedet, der vil forbyde online-poker og livebetting. PartyPoker vil trække sig fra markedet 31. august, og vil i fremtiden arbejde for at kunne tilbyde online poker på et sikkert reguleret marked.

Læs mere 

23/8 Forhandlingerne mellem GVC og Ladbrokes Coral brudt sammen

Forhandlingerne mellem GVC, der bl.a. står bag bwin*, og Ladbrokes Coral om et mulig køb af den fusionerede bookmaker er brudt sammen. Det er anden gang, at GVC forsøger at opkøbe Ladbrokes Coral, men endnu engang skulle der være uenigheder i værdiansættelsen. GVC har tilbudt 140 pence pr. aktie svarende til 2,6 mia. pund - et beløb der dog kan stige til 3,6 mia. pund afhængig af den britiske regerings undersøgelse af den britiske gambling-sektor.

Læs mere

23/8 Bookmakere uden licens vinder frem i Sverige

Det regulerede svenske marked mister kunder til de illegale operatører i landet, som har set fremgang i perioden 2012-2016, hvor omsætningen på det illegale iGaming-marked er steget med 57 procent i perioden. I 2016 udgjorde dette 5,1 mia. svenske kroner, hvilket svarer til 23 procent af den samlede omsætning på markedet. Det svenske marked er stadig monopoliseret, men en liberalisering diskuteres og kan ske indenfor en overskuelig tidsperiode.

Læs mere  

23/8 Paddy Power udbetaler tidlige gevinster på Floyd Mayweather

Den noget kontroversielle irske bookmaker, Paddy Power, har allerede valgt at udbetale gevinster på Floyd Mayweather som vinder af boksekampen mod Conor McGregor, der bokses natten til søndag d. 27. dansk tid. Udbetalingen løber op i 320.000 $, og sker selvom 80 % af bookmakerens kunder har kigget McGregors vej. Paddy Power forventer, at boksekampen bliver den største begivenhed omsætningsmæssigt i dette år.

Læs mere

24/8 Internetblokeringer kan ramme bookmakere som opererer ulovligt i Østrig

I et forsøg på at bevare kontrollen over bookmakere i landet overvejer Østrig at benytte sig af internetblokeringer mod bookmakere, der opererer ulovligt i landet. Internetblokeringer er ikke direkte rettet mod betting-branchen, men branchen kan alligevel rammes, da det vil give internetudbydere mulighed for at forhindre kriminelle handlinger.

Læs mere

25/8 Paddy Power i shitstorm efter kontroversielt reklame

Den irske bookmaker Paddy Power er kommet i shitstorm på de sociale medier efter en reklame, som flere mener har racistiske undertoner. Paddy Power har nemlig rådet sine kunder til "Always bet on black - because we checked, and only one of them is a boxer", og denne reklame/tweet er ikke blevet taget godt imod og af flere blevet beskrevet som usmageligt.

Læs mere