Bettingmetrics har lanceret et site, der har ambitioner om at udfordre oddssammenligningssiden Oddschecker. Læs mere om det og meget andet i ugens bettingnyheder.

Teknologifirmaet Bettingmetrics har i den forgange uge lanceret et oddssammenligningssite, der på sigt skal udfordre de øvrige sites, der anføres af Oddschecker. Folkene bag Bettingmetrics kalder branchen for "ødelagt". 

I første omgang vil fokusset være på livebetting, da det ifølge Martin Grozev, der står bag Bettingmetrics, er den vej, markedet går, og her har resten af konkurrenterne store problemer.

"Det er superirriterende, når du besøger Oddschecker, klikker på et oddsm og når du så kommer til bookmakeren, så er oddset for længst væk," siger Martin Grozev blandt andet til EGR.

Siden er gået live i den forgangne side, men altså blot med et fokus på livekampe, ligesom der endnu ikke er tilføjet mange bookmakere til siden.

Læs mere (betalingsside)

Andre bettingnyheder fra uge 33

15/8 FanDuel stiftere sagsøger Paddy Power Betfair* for 120 millioner dollars

Nigel Eccles er en af flere, der har valgt at sagsøge Paddy Power Betfair*. Han var en af stifterne af FanDuel, der blev opkøbt af Paddy Power Betfair*. Eccles fik dog ikke en krone ud af overtagelsen, da værdien ikke var høj nok til, at folk med non-preferred-aktier (som fx stifterne) fik en krone ud af handlen.
Læs mere

15/8 US-bettors glæder sig til at bruge lovlige bookmakere

Det er tre måneder siden, at USA sagde farvel til PASPA'en, hvilket effektivt gjorde det muligt for bookmakerne at komme ind på markedet. En ny undersøgelse viser nu, at op mod 71 % er klar til at benytte sig af lovlige bookmakere, hvis de får muligheden.
Læs mere

15/8 Stor undersøgelse: Sådan er den almene amerikanske bettor

En stor undersøgelse har fastsat demografien for de amerikanske bettors. 44 % af de amerikanske bettors er under 35 år. 29 % af bettorerne tjener over 100.000 dollars per år, hvilket næsten er dobbelt så højt som den gennemsnitlige indkomst.
Læs mere

16/8 Bethard har fået spillelicens i Danmark

Bethard har netop fået bevilget en dansk spillelicens til væddemål og onlinekasino, oplyser selskabet og Spillemyndigheden. Bethard er dog endnu ikke klar til at modtage danske kunder. 
Læs mere

17/8 Danske Spil lancerer ny kampagne om ludomani

Det statsejede spilleselskab, Danske Spil, har netop lanceret en ny kampagne, der skal gøre opmærksom på ludomani, hvor fokus er, på hvilke konsekvenser spilafhængighed har for både spilleren selv og de pårørende. Kampagnen kører i fem uger.
Læs mere

17/8 Betway punger 100 millioner euro ud på marketing

Betway har annonceret ambitionerne om at bruge 100 millionerne euro på marketing i 2019. Bookmakeren er gået sammen med marketingsselskabet Saatchi & Saatchi. De sigter efter markederne i Storbritannien, Irland, Italien, Tyskland, Belgien og Spanien.
Læs mere (betalingsside)

17/8 Center for Ludomanis patienter bliver yngre

I 2009 var syv procent af patienterne hos Center for Ludomani under 25 år, mens det tal i 2017 var 28 procent. Op mod 75 procent af de registrerede i ROFUS er mænd mellem 20 - 35 år. 
Læs mere

17/8 Over 15.000 registrerede i ROFUS

I Registreret Over Frivilligt Udelukkede Spillere er nu mere end 15.000 danskere registreret. Det svarer til en stigning på 37 procent det sidste år. 
Læs mere

18/8 Danske Spil får stor IT-opdatering

Danske Spil har arbejdet på en stor IT-opdatering i fire år, og nu er den endelig klar til at gå online. Det betød, at bookmakeren var offline søndag til mandag. Bookmakeren har snakket om IT-opdateringen i noget tid, blandt andet i forbindelse med deres problemer med øre-gevinster
Læs mere