Bookmakeren 32Red har modtaget en bøde på 2 millioner pund, fordi de ikke levede op til deres ansvar. Læs mere i ugens bettingnyheder.

Den britiske gamblingkomission har uddelt en bøde på 2 millioner pund til bookmakeren 32Red. Bøden kommer efter en længere undersøgelse, der blev igangsat, efter at én kunde fik lov til at indbetale 758.000 pund fra november 2014 til april 2017.

Ifølge The UK Gambling Commision (UKGC) var der hele 22 episoder, der indikerede, at der var tale om en problemspiller, men i stedet for at gøre noget ved situationen, valgte 32Red at give bonusser og lignende for at fastholde spilleren.

"I stedet for at undersøge situationen for en kunde, der viser problematisk spilleadfærd, valgte 32Red at opfordre til at spille mere. Det er præcis det modsatte af, hvad de burde gøre," forklarede den administrerende direktør for UKGC, Richard Watson.

Blandt faresignalerne var blandt andet, at kunden overfor 32Red indikerede, at vedkommende havde brugt for mange penge.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 25

18/6 Pinnacle skal levere eSportsbetting til Asian BGE

Bookmakergiganten Pinnacle har indgået en aftale med Asian BGE om at levere eSports bettingservices til selskabet, der blandt andet står bag Dafabet og NextBet. Som en del af aftalen leverer Pinnacle layout på bettingsitet og risk management.
Læs mere

19/6 Bet365* får flest klik hos Oddschecker

Oddssammenligningssiden Oddschecker har offentliggjort tal fra dag fem ved VM. Disse tal viser, at bookmakeren Bet365* har fået klart flest klik på siden, når det drejer sig om internationale fodboldkampe. Her fik Bet365* 19% af alle klik, hvilket er hele 10 procent mere end MarathonBet på andenpladsen. Andre tal viser, at Ladbrokes fik 22% af alle klik på tilbud til nye kunder, da de tilbød odds 29 på England-sejr over Tunesien for nye kunder.
Læs mere (betalingsside)

20/6 Norge gør klar til kamp mod internationale bookmakere

I Norge ruster man sig til kampen mod internationale bookmakere i landet. Det sker blandt andet ved ansættelsen af Gunn Merete Paulsen som direktør for de norske spillemyndigheder. Netop de norske spillemyndigheder har bebudet, at de vil forhindre nordmændene i at benytte internationale bookmakere, og det er blevet forbudt for bankerne at håndtere transaktioner til og fra disse bookmakere.
Læs mere

20/6 Coral Interactive får forbud mod reklamer rettet mod børn

Coral Interactive, der hører under Ladbrokes Coral Group, har fået en advarsel for tre af deres reklamer, som ASA (Advertising Standards Authority) mener henvender sig til børn og unge under 18 år. Det er helt specifikt tale om reklamer for spillemaskinerne Rainbow Richies, Fishin' Frenzy og Lucky Wizard. Udover advarslen er Coral Interactive blevet bedt om at fjerne reklamerne.
Læs mere

20/6 Nyt Pinnacle samarbejde skal bl.a. nedsætte transaktionsgebyrer

Et samarbejde mellem bookmakerne Pinnacle og betalingsvirksomheden MuchBetter skal blandt andet nedsætte transaktionsgebyrerne, når kunder foretager udbetalinger fra Pinnacle. MuchBetter arbejder også på en række tiltag, der skal sikre brugernes sikkerhed.
Læs mere

20/6 LeoVegas* vinder "Brand of the Year"

Den svenske bookmaker LeoVegas* har opnået stor hæder ved dette års EGR Marketing and Innovation Awards. Bookmakeren er nemlig blevet kåret til "Brand of the Year", ligesom de også vandt "Affiliate Marketing Campaign" og "Innovation in Mobile and Tablet". Danske Spil* fik også en award ved samme lejlighed, da de vandt "Best native app".
Læs mere

21/6 Fransk statslotteri skal privatiseres

I Frankrig står gamblingmarkedet overfor en regulering, og denne skal blandt andet indebære, at statslotteriet Francaise des Jeux skal privatiseres. Det forventes, at en sådan privatisering vil kunne indbringe op imod 3 milliarder euro til statskassen.
Læs mere