Hvad skete der i uge 33? Lars Seier køber sig ind i eSport, badmintoneksperter sikre på OL-fix, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

15/08 William Hill afviser endnu engang 888 og Rank

William Hill har afvist et tilbud fra 888 og Rank på 3,6 mia. €. Det er anden gang bookmakeren afviser et bud fra de potentielle opkøbere med beskeden om, at buddet væsentligt undervurderer bookmakerens markedsværdi. Forskellen fra det første til det nye bud er, at William Hills aktionærer ville eje 48,8 % af den samlede koncern sammenlignet med 44,6 % i det oprindelige bud.

Læs mere

15/8 Ny bookmaker trådt ind på det danske marked

Bookmakeren Tipwin er nyeste bookmaker på det danske licensmarked. Den nye dreng i klassen er på listen over tilladelsesindehavere på Spillemyndighedens hjemmeside, og websitet er allerede oppe at køre. Der er ligeledes allerede stillet Tipwin-automater op, som BetXperts instragram-profil dokumenterede sidste uge i Vejle-bydelen Bredballe.

Læs mere 

16/8 Lars Seier køber sig ind i eSport

Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen ser stort potentiale i eSport og har således købt sig ind i den danske eSports-klub "Tricked Esport." Klubben repræsenterer lige nu 20 professionelle gamere.

Læs mere

17/8 Tipico gør det hurtigere at indbetale via mobilen
Efter at undersøgelser har vist, at det tager op til 2 minutter at foretage sin første indbetaling, har Tipico nu i samarbejde med Jumio indført et tiltag, der skal gøre det meget nemmere. Meningen er, at man kan scanne sit kreditkort og derved spare meget tid.

Læs mere

17/8 Badmintonekspert sikker på aftalt spil i bronzekamp

TV2s badmintonekspert Jim Laugesen gav ikke meget for OL-bronzekampen i badminton, som han mener var et eksempel på aftalt spil. Mere offensiv er HK Vittinghus, der var DR1s ekspert under turneringen, der på Twitter skrev '100 % fixed. What a joke!' om den meget omtalte kamp.

Læs mere

17/8 888 og Rank stopper William Hill-interesse

888 og Rank har forsøgt at overtage William Hill mere end én gang, men nu vil de ikke længere forsøge at købe bookmakeren. De føler ikke, at de kan nå til enighed med William Hill, og udtrykker utilfredshed med dette.

Læs mere