Hvad skete der i uge 32? William Hill afviser købstilbud fra 888sport*, 888-ejer raser over afslaget, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

9/8 Boylesports byder på Ladbrokes og Coral-butikker

Ladbrokes og Coral skal have solgt nogle af deres bettingshops i Storbritannien, før de må lade sig officielt fusionere. Deadlinen for at sælge dem er passeret, og Boylesports har budt på 360 af deres butikker. Det er konkurrencestyrelsen, der har vurderet, at de skal sælge mellem 350-400 butikker.

Læs mere

9/8 William Hill afviser købstilbud

888 og Rank har forsøgt at købe William Hill. Et tilbud på 4,2 milliarder dollars blev fremlagt, men direktionen i William Hill stemte imod at sælge under de forhold, som der blev præsenteret i købstilbuddet. William Hill har haft lidt problemer på bettingmarkedet i forhold til mange af deres konkurrenter.

10/8 888-ejer raser mod William Hill

888-ejeren Eyal Shaked var ikke tilfreds med, at William Hill afviste deres fælles bud med Rank om at købe William Hill. På Twitter skriver han således, at det var 'rent ego,' der fik William Hill til at afvise købsbuddet, og at det vil blive deres nedgang engang i fremtiden. 

Læs mere (betalingsside)

11/8 Komission: eSports-operatører må forbedre spillerbeskyttelsen

Gambling-komissionen har sendt et såkaldt diskussionspapir ud om eSportsbetting, der blandt andet påpeger, at operatørerne, der tilbyder betting på eSport, må sikre sig at børn og unge ikke gambler. Ligeledes udsender de også en trussel mod de operatører, der tilbyder 'skin betting'.

Læs mere (betalingsside)

11/8 Tidligere NBA-kommisær vil have betting legaliseret i USA

Den tidligere NBA-kommisær, David Stern, skal efter planen afholde en tale den 29. september, hvor han giver sin støtte til at legalisere sportsbetting i USA. Da Stern var kommisær, var han ellers ikke den store fan af sportsbetting, modsat hans afløser, Adam Silver, der støtter en regulæret betting-industri.

Læs mere

14/8 William Hill afviser igen igen

Den britiske bookmaker William Hill modtog søndag endnu et købstilbud fra 888 og Rank Group om at slå de tre selskaber sammen. William Hills bestyrelsesformand afviser tilbuddet med besked om, at tilbuddet igen undervurderer selskabet.

Læs mere