Hvad skete der i uge 6? Tennisdommere under matchfixing-mistanke, betterne strømmer til Unibet*, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

9/2 Tennisdommere anklaget for hemmelige aftaler 

Ifølge det engelske nyhedsmedie The Guardian er flere tennisdommere under anklage for at have indgået hemmelige aftaler med bettingsyndikater. Dommerne er under undersøgelse for disse beskyldninger.

Læs mere

9/2 DraftKings' værdi styrtdykker
DraftKings, der netop er kommet ind på det britiske marked, har oplevet en regulær nedgang i deres værdiansætning, der er faldet med 60 % siden de juridiske problemer i USA, hvor stater på stribe udelukker DraftKings.

Læs mere

10/2 Betterne strømmer til Unibet*

Der er jubel hos den svenske bookmaker Unibet*, der i 2015 fik over 156.000 nye kunder og nu er oppe på at have 920.000 aktive bettere. Den fremgang kan også ses i regnskabsbøgerne, hvor overskuddet for 4. kvartal slog alle rekorder med indtjeninger på over 1 milliard kr. (111 millioner pund).

Læs mere

10/2 ITF: Dommere suspenderet pga. gambling-uregelmæssigheder

Den Internationale Tennisunion ITF har bekræftet, at to dommere er blevet suspenderet på grund af betting-uregelmæssigheder, og at fire mere er under luppen. Det drejer sig angiveligt om, at de har modtaget bestikkelse fra betting-syndikater for at manipulere kampe i Future Touren.

Læs mere

10/2 Kambi oplever markant fremgang

Kambi - en service, der leverer odds til Unibet*, 888sport m.fl. - oplever en markant fremgang. I 2015 var der fremgang med hele 32 % i deres omsætning. Det sker efter deres bedste kvartal nogensinde i fjerde kvartal, 2015.

Læs mere (betalingsside)

10/2 Unibet-chef: Stan James "overgår forventninger"

Unibets CEO, Henrik Tjärnström, fortæller at Stam Janes Online overgår alle forventinger, men indrømmer dog at deres langsigtede fremtid som et UK-fokuseret brand stadig er til diskussion.

Læs mere (betalingsside)

11/2 EU dropper planer om fælles gambling-lov

Ved en gaming-konferencen i London kunne EU-kommissær Harrie Temmink fortælle, at der ikke længere bliver arbejdet på at indføre harmoniserede gambling-love, da det ville møde stor modstand blandt medlemsstaterne. Temmink kunne dog forsikre, at der arbejdes bag kulisserne på at beskytte EU-borgernes interesser.

Læs mere

11/2 ESSA med offensiv initiativ mod matchfixing

EU har finansieret et projekt, der skal angribe matchfixing. Kick Crime Out of Sport-gruppen udgøres af medlemmer fra Interpol, Den Internationale Olympiske Komite og andre autoriteter. Projektet skal i første omgang løbe over 18 måneder.

Læs mere

12/2 Suspenderet tennisdommer dømte ved US Open

Den britiske avis The Guardian har afsløret, at den kroatiske tennisdommer Denis Pitner blev sat til at dømme ved sidste års US Open og ATP-turneringen Qatar Open, selv om han var suspenderet grundet mistanke om matchfixing.

Læs mere

12/2 Pinnacle har lavet nyt mobil-design

Pinnacle Sports (der desværre har lukket for DK-bosiddende) har givet deres mobile website et lille re-design, hvilket har haft til formål at forbedre oplevelsen, for de brugere der er på farten, men alligevel skal placere et væddemål. Blandt andet har sidens loadinghastigheder fået et lille boost, så det nu går endnu hurtigere.

Læs mere

12/2 Ruslands regering vil øge skatterne

I Rusland har man foreslået en massiv øgning af skatterne samt en 10 % skat på bettingomsætningen. Finansministeriet forventer at have det gennemført inden årets udgang. Bookmakerne er ikke just tilfredse med det forslag, og advarer om blandt andet fyringer, skulle det blive en realitet.

Læs mere