Hvad skete der i uge 5? DraftKings lancerer i Storbritannien, Betsson* oplever stor fremgang, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling.

1/2 GVC Holdings fuldfører køb af bwin*.party

GVC Holdings har fuldført deres køb af bwin*.party til en værdi af 1,1 milliarder pund. Handlen fik grønt lys af retten mandag morgen. bwin*.party og GVC Holdings oplevede i seneste kvartal en vækst på henholdsvis 5 % og 10%. GVC Holdings ejer bl.a. også bookmakeren Sportingbet.

Læs mere

1/2 Bet365* dominerer det italienske marked

Når det kommer til sportsbetting i Italien, er det Bet365*, der er størst. Bookmakeren har opereret i Italien siden september 2014. Det italienske marked er i det hele taget i fremgang, og omsætningen er steget med hele 19 % på sportsbetting.

Læs mere

2/2 NFL-spiller fyret på grund af betting

Den tidligere Dallas Cowboys-runningback Joseph Randle blev tilbage i november 2015 fyret hos det legendariske hold af forskellige årsager. Udover at være mentalt ustabil kommer det nu frem, at han også havde placeret sportsvæddemål, hvilket spillede med i beslutningen om at cutte ham.

Læs mere

2/2 eSports-spiller undersøges for matchfixing

Den sydkoreanske StarCraft-spiller Lee Seung Hyun aka "Life" er i politiets søgelys. Life har været involveret i flere fixede kampe, men indtil videre er han ikke anklaget for noget. Beskyldningerne mod den 19-årige spiller er dog tilknyttet en matchfixing-skandale fra 2015.

Læs mere

2/2 Årsredegørelsen skal ikke længere offentliggøres

Spillemyndigheden har lavet ændringer i årsredegørelsen. Udbydere af væddemål og onlinekasino har nu 5 måneder til at færddiggøre deres årsredeopgørelse efter afsluttet regnskabsår modsat to år førhen. Ligeledes skal man ikke længere offentliggøre årsredegørelsen, men blot sende den til Spillemyndigheden.

Læs mere

3/2 Ladbrokes og Betfred kæmper om FA-sponsorat

Ladbrokes og Betfred kæmper efter sigende om at blive ny sponsor for det engelske fodboldforbund FA. Hidtil har William Hill været sponsor, men de trækker sig efter EM-slutrunden i år, sandsynligvis fordi prisen på sponsoratet er steget. 

Læs mere (betalingsside)

3/2 Hestevæddeløbsbranchen vil ikke legalisere livebetting

I Australien debatteres der i øjeblikket om livebetting. Står det til hestevæddeløbs-industrien bliver livebetting ikke legaliseret. Det minder om at kigge på en stor skærm og lave tankeløse væddemål som ved maskiner, hævder man.

Læs mere (betalingsside)

3/2 DraftKings indleder samarbejde med tre Premier League-hold

Det amerikanske fantasy-spil DraftKings har lavet aftaler med tre Premier League-hold. Det drejer sig om Liverpool, Arsenal og Watford. Det sker i forbindelse med deres kommende indtog på det engelske marked.

Læs mere

4/2 Betway forlænger titelsponsorat med snooker-turnering

Betway har forlænget deres aftale med snooker-turneringen UK Championships, så turneringen i de næste to år også kommer til at hedde Betway UK Championship.

Læs mere

4/2 Betsson* efterbetaler millioner i skat i Tyskland

Betsson* har valgt at efterbetale 9,2 millioner pund i skat til de tyske myndigheder. Firmaet mener ikke, at de var skattepligtige i Tyskland, men har valgt at betale alligevel, således det ikke skal forhindre dem i at få en licens på det tyske spillemarked.

Læs mere (betalingsside)

5/2 Irsk myndighed skal kigge på mulig fusion

Den irske konkurrencemyndighed CPCC skal kigge på den foreslåede fusion mellem Ladbrokes og Gara Coral. Fusionen blev foreslået sidste år og vil føre til en virksomhed, der er 3 milliarder euros værd. 

Læs mere

5/2 Betsson* i stor fremgang

Omsætningen i den svenske virksomhed Betsson* er i stor fremgang. Således er forretningen vokset med 23 % fra 2014 til 2015, mens nettoindtægten er steget med 7,9 %. I 2015 omsatte man for mere end 300 millioner pund.

Læs mere (betalingsside)

5/2 DraftKings lancerer i Storbritannien

Det amerikanske fænomen DraftKings udvider til Storbritannien. Tidligere på ugen indledte man samarbejder med flere Premier League-mandskaber, og nu udvider man altså deres populære spil til Europa. Spillet specialiserer sig i daglige fantasy-spil i modsætning til de sæsonlange fantasy-spil man ellers kender.

Læs mere