Hvad skete der i uge 18? Unibet* tilbyder personlige spilforslag, politiske spilmarkeder vinder frem, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

4/5 Isle of Man foreslår bitcoin-betaling

Isle of Mans Gambling Supervision Commission (GSC) har foreslået en række ændringer til spillelovgivningen. Blandt idéerne finder man et forslag om, at bookmakerne må tage imod bitcoins fra deres spillere.

Læs mere

4/5 Flot fremgang for Paddy Power Betfair* i første kvartal

Paddy Power Betfair* oplever fremgang i alle deres fire kernebrands i årets første tre måneder. Gruppens omsætning er på 339 millioner pund, hvilket er en forøgelse af 16 % i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere

5/5 Unibet* tilbyder personlige spilforslag

Unibet* har udviklet en ny feature, der gør at, man som spiller bliver mødt af personlige spilforslag. Produktet blev lanceret i Sverige for en måned siden, og fungerer på den måde, at en spiller bliver mødt af tre personlige spilforslag, der er baseret på deres favorithold samt spilhistorik i fodbold, tennis og ishockey.

Læs mere (Betalingsside)

5/5 Fantasy må ikke reklamere på NBA-trøjer

Fra 2017-18-sæsonen må der komme små reklamer på NBA-trøjerne, men blandt andet de meget omdiskuterede fantasy-spil, DraftKings og FanDuel, samt andre gambling-relaterede firmaer, er ikke velkommen på trøjen. 

Læs mere

6/5 Atlantic City er på randen af konkurs

New Jersey guvernør Chris Christie har meddelt, at Atlantic City er tæt på økonomisk kollaps. Der er udsigt til et underskud i år på over en halv milliard kroner. Samtidig har byen en gæld på over tre milliarder kroner grundet faldende indtægter fra kasinoerne.

Læs mere

8/5 Spil på Kasper Schmeichels søn som engelsk mester

Det er nok det, man kalder et regulært bookmakerstunt. Men det er også lidt sjovt, så nu skriver vi om det:

Sky Bet giver odds 250 på, at femårige Max Schmeichel - søn af Kasper Schemeichel og barnebarn af Peter Schmeichel - også kommer til at løfte Premier League-trofæet minimum én gang. Værdi?

Læs mere

9/5 Spilmarkederne tager kampen op med meningsmålinger

De seneste år har meningsmålingsinstitutter haft flere markante skæverter, som er gået ud over troværdigheden. Så måske er de politiske bettingmarkeder i visse tilfælde langt mere valide.

Læs mere