Hvad skete der i uge 17? Kapitalfond overtager Tipico, spillere strømmer til Unibet*, ny bookmaker-skat, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

25/4 Kapitalfond overtager Tipico

Kapitalfonden CVC Capital Partners overtager aktiemajoriteten i den tyske bookmaker Tipico. CVC har på nuværende tidspunkt allerede aktiemajoriteten i den engelske bookmaker SkyBet, og har ligeledes erfaring som tidligere aktionærer i William Hill og IG Group. Kilder fortæller til Reuters, at buddet fra CVC har en værdi af 1 mia. €.

Læs mere.

26/4 Rusland vil indføre ny bookmaker-skat

I Rusland begynder flere bookmakere allerede at føle sig pressede, da de russiske myndigheder vil indføre en skat på 10%, der vil ramme alle russiske bookmakere med licens. Udover skatten indføres også et licens-system, hvor bookmakerne skal købe licens i op til 12 regioner, hvis de vil sælge til alle russere. Det kan ramme især mindre russiske bookmakere hårdt.

Læs mere

27/4 Spillefuglene strømmer til Unibet*

Der er grund til jubel hos svenske Unibet*, der oplever stor fremgang. Mens der sidste år var 612.269 kunder i databasen, er der i dag registreret 1.006.365 spillere, der jævnligt benytter sig af selskabets spiludbud. Og regnskabsbøgerne viser, at Unibets indtægt er steget 61% til 76,1 millioner pund for årets tre første måneder.

Læs mere

29/4 Bet365* truer Bulgarien med retssag

Den engelske betting-gigant Bet365* er bestemt ikke tilfreds med, at spillemyndighederne i Bulgarien (SCG) har taget deres licens fra dem. Bet365* har sendt advokater til Sofia og vil have køre sagen i domstolene, hvis de fortsat bliver nægtet adgang til det restriktive bulgarske marked.

Læs mere

30/4 Bookmakerne må punge ud for Leicester-triumf

Selvom kun ganske få bettere havde fidus til Leicester op til denne sæson, så kan det godt blive en dyr omgang, hvis det lykkes Leicester at vinde Premier League. I så fald står de britiske bookmakere til at skulle af med 140 millioner kroner. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvor mange penge de så tjener fra indskud på Manchester United, Tottenham, Chelsea, City, Arsenal og Liverpool.

Læs mere

30/4 eSport vil indtage Las Vegas

Kinesiske Ourgame International Holdings Ltd, der tidligere har haft stor succes med at lancere World Poker Tour, kaster sig nu over eSports i Las Vegas og vil opføre en kæmpe eSports-arena i den amerikanske spilleby.

Læs mere