Hvad skete i uge 40? Storbritannien vil forbyde bettingreklamer i dagtimerne, Danske Spil* har fået ny direktør, og så vil Pinnacle udbyde odds på en helt ny disciplin. Læs BetXperts ugentlige opsamling...

4/10 Danske Spil* har fundet ny administrerende direktør

Danske Spil* har gang i et generationsskifte i øjeblikket. Som følge heraf har man fundet en ny administrerende direktør, der tager over for H. C. Madsen i april 2017. Det drejer sig om 42-årige Susanne Mørch Koch, der kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos DSB.

Læs mere

5/10 Pinnacle åbner for odds på Drone-væddeløb

Det måtte jo komme, og det blev Pinnacle, der som den første bookmaker tilbyder odds på Drone Racing World Championships, der bliver afviklet på Hawaii senere på måneden. Pinnacle mener, at der er stort potientiale i Drone-væddeløb, der kan blive ‘the next big thing.

Læs mere

5/10 Joey Barton sigtet for at bette på 44 fodboldkampe

Den kontroversielle Glasgow Rangers-spiller Joey Barton har rodet sig ud i endnu en disciplinærsag, da det skotske fodboldforbund har åbnet en sag om ulovlig betting på 44 kampe i denne sæson. Barton har dog ikke bettet på kampe, han selv deltog i.

Læs mere

7/10 Mistænkeligt spillemønster ved Wimbledon-kamp

Tennis Integrity Unit undersøger nu meldinger om mistænkeligt bettingmønster ved årets Wimbledon. Det behøver dog ikke betyde, at der er foregået matchfixing, som ifølge Tennis Integrity Unit forekommer sjældent ved de store Grand Slam-turneringer. Der er ikke oplysninger om hvilken kamp, der er tale om.

Læs mere

7/10 Optræk til endnu en gigant-fusion

Den engelske bookmaker William Hill har bekræftet, at de er i forhandlinger om at overtage Amaya Gaming, der bl.a står bag Pokerstars, Full Tilt og sportsbettingsiden BetStars. Det kan dog udvikle sig til en budkrig, da den store koncern GVC Holdings også skulle være interesseret.

Læs mere

7/10 Storbritannien overvejer forbud mod dag-reklamer

I Storbritannien overvejer man i disse dage at bandlyse tv-reklamer for bettingsites og casinosider i dagtimerne. Årsagen er, at regeringen er bekymrede for alle de børn, der udsættes for disse reklamer. 

Læs mere (betalingsside)