Hvad skete i uge 39? Premier League-spillere bettede på egen kamp, tidligere NBA-chef vil lovliggøre betting, etc. Læs BetXperts ugentlige opsamling.

27/9 Betfred har udset sig Ladbrokes' bettingshops 

Fusionen mellem Ladbrokes og Coral efterlader 360 tomme bettingshops i Storbritannien. Boylesports har eftersigende afgivet et bud på disse butikker, men på det seneste har Betfred været nævnt flere steder som favoritter til et opkøb. William Hill har også været nævnt i denne sammenhæng.

Læs mere

29/9 Holdingselskab bag Unibet* skifter navn 

For at vise en større synergi vil koncernen Unibet* Group PLC - der bl.a. tæller Unibet*, Stan James og bingo.com - nu anmode om et navneskifte. Holdingselskabet ønsker at ændre navn til Kindred Group plc.

Læs mere

30/9 Premier League-spillere bettede på egne kamp

Engelske Telegraph har med skjult kamera fået den tidligere Premier League-manager Harry Redknapp til at afsløre, hvordan hans hold i stor stil havde bettet på deres egen kamp. Af juridiske grunde vil The Telegraph ikke afsløre, hvilken kamp, der er tale om.

Læs mere

30/9 Norske bettere får grænse for maksimalt tab på spil

Norsk Tipping, som er Norges statsejede bookmaker, sætter nu en grænse for, hvor meget spillerne må tabe. Fremover kan man maksimalt tabe 20.000 norske kroner - svarende 16.600 danske - pr. måned. Danske Spil* afviser at indføre samme grænse.

Læs mere

30/9 Betway satser på eSport med ny sponsor-aftale

Et af eSportens største navne, Ninjas in Pyjamas, har indgået en aftale med bookmakeren Betway. Man forventer en massiv vækst i interessen for eSport, der også er blevet populær blandt betterne.

Læs mere

30/9 Tidligere NBA-chef: Sportsbetting er ikke så slemt endda

Den tidligere NBA-formand, David Stern, var en af talerne til Global Gaming Expo, og her talte han for et reguleret sportsbetting-marked - noget han ellers tidligere var modstander af. Han forklarede i sin tale, at forbuddet ikke rigtigt fungerer, hvorfor den bedste måde at håndtere det på er via et reguleret marked.

Læs mere