Hvad skete der i uge 22? Maryland Universitet tilbyder gamblingkursus, Oddschecker ansætter Robbie Fowler etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

31/5 Amerikansk universitet udbyder ’gamblingkursus’

På University of Maryland kan de studerende nu tage vælge et kursus i "Gambling in the New Millennium”, hvor de bl.a. bliver undervist i, hvordan spillebranchen er skruet sammen, og hvordan spil kan virke som stimulans i hjernen.

Læs mere

1/6 Pinnacle Sports skifter design og navn

Pinnacle Sports har erhvervet sig rettighederne til at benytte www.pinnacle.com, og samtidig har de kastet sig over et nyt design og logo. De har dog holdt fast i deres 'winner’s welcome'-strategi.

Læs mere

1/6 Betfair* forlænger sponsoraftale med Arsenal

London-klubben Arsenal kan se frem til at få Betfair* som bettingpartner helt frem til 2019 efter, at der er indgået en forlængelse af deres samarbejde. Efter sammenslutningen med Paddy Power står Betfair* til at blive en af sværvægterne på det engelske bettingmarked, og kan også fremover benytte Arsenal-stjernerne i deres marketing.

Læs mere

1/6 Betfred indfører stemmestyret app 

I forsøget på at gøre det lettere og hurtigere for brugerne at sætte sine spil, vil bookmakeren Betfred nu indføre en app, hvor det er muligt at sætte sine spil via stemmen. Dette nye tiltag vil specielt være velegnet livebetting, hvor det ofte skal gå hurtigt med at få sat sine spil.

Læs mere (betalingsside)

1/6 Australian Open-kampe undersøgt for matchfixing - og frikendt 

På opfordring fra Pinnacle, der oplevede mistænkelige spillemønstre på mixdouble-kampe i dette års Australien Open, igangsatte "the Tennis Integrity Unit" en undersøgelse for matchfixing. Denne undersøgelse er nu gjort færdig, og der blev ikke fundet tegn på matchfixing i de pågældende kampe. Pinnacle var den eneste bookmaker til at indrapportere mistanken.

Læs mere

2/6 Norsk domstol: Poker er et færdighedsspil

De norske skattemyndigheder krævede, at pokergevinster skulle beskattes på linje med lotterigevinster, men den professionelle pokerspiller Thomas Middelthon hev dem i retten og endte med at få fastslået, at poker er et færdighedsspil.

Læs mere

3/6 Danske Licens Spil vildleder med ”til glæde og til gavn”

Forbrugerombudsmanden har vurderet, at det er vildledende når Danske Licens Spil bruger sloganet ”Til glæde og til gavn”. Sloganet får forbrugerne til at tro, at overskuddet fra Danske Licens Spil går til udlodningsmidlerne, og ikke, som det er tilfældet, at pengene går til staten.

Læs mere

3/6 Robbie Fowler bliver Oddschecker-ambassadør

Når du i den kommende tid skal ind og benytte dig af oddssammenligningssiden Oddschecker vil du støde på den tidligere Liverpool-profil Robbie Fowler. Han er naturligvis tilknyttet i forbindelse med den kommende EM-slutrunde, og skal levere flere bettingrelaterede artikler.

Læs mere (betalingsside)

3/6 Ladbrokes indgår samarbejde med FA

Ladbrokes bliver den officielle bettingpartner for FA, og de overtager dermed sponsoratet, der tidligere var WilliamHills. Ladbrokes og FA har indgået en længerevarende aftale, og det betyder, at Ladbrokes får promovering flere steder, ligesom de vil være at finde på Wembley-stadionet.

Læs mere (betalingsside)

4/6 Sværm-intelligens vinder 73.000 på hestevæddeløb

I et 'wisdom of the crowd'-forsøg bad Unanimous A.I. en række personer sætte vinderrækkefølgen i et amerikansk hestevæddeløb. For sjov satte Unanimous A.I herefter 20 dollars på resultatet af dette sværmintelligens-projekt, som viste sig at give en gevinst på 73.000 kroner.

Læs mere