Hvad skete der i uge 3? Pinnacle lukker ned for double-kamp ved Australian Open, betting-reklamer deler vandene, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

18/1 Djokovic: Ingen bevis for matchfixing blandt tennis-eliten

I kølvandet på BBC´s matchfixing-historier har verdensetteren Novak Djokovic udtalt, at der er tale om spekulationer. Tennisstjernen afslørede dog, at han i 2007 blev kontaktet af matchfixere, der tilbød ham 1,4 millioner kroner for at tabe en kamp ved en ATP-turnering i St. Petersborg.

Læs mere

19/1 William Hill-reklamer deler Australian Open-vandene

Midt i matchfixing-beskyldningerne har William Hill fået en uønsket hovedrolle, da de er sponsor for Australian Open, og det har skabt debat. Tennisstjernen Andy Murray kalder blandt andet disse sponsoraftaler for dobbeltmoralske. Kritikken afvises dog af det australske forbund, Tennis Australia.

Læs mere

19/1 Bet365* uden licens i Rumænien

Bet365* blev sortlistet af de rumænske gambling-love tilbage i oktober 2015. Indtil da havde man haft licens i landet. Bet365* har appelleret sagen, og bad således om at få fjernet sortlistningen mens sagen stod på, men det har Bucharest Court of Appeal afvist, hvorfor bookmakeren står uden licens i landet.

Læs mere

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

19/1 Unibet* satser på UFC

Den svenske bookmaker Unibet* er officiel bettingpartner for Ultimate Fighting Championship (UFC), og det har betterne har taget godt. Omsætningen på UFC er således steget eksplosivt hos Unibet*. Med Jon Jones’ comeback og Ronda Rousey´s revanche-kamp forventer Unibet*, at de i år igen vil slå omsætningsrekorderne.

Læs mere

19/1 PokerStars vil bekæmpe hjælpe-robotter

Der er mistanke om, at en del pokerspillere benytter ulovlige hjælpeprogrammer og høster gevinster med onlinerobotter. PokerStars har derfor krævet af en række af deres spillere, at de optager deres sessions og beviser, at de ikke benytter pokerbots. Det har skabt utilfredshed og debat blandt pokerspillerne.

Læs mere

20/1 Tennis er en god investering for William Hill

Midt i mellem stor matchfixing-sag og kritik fra blandt andre Andy Murray, meldes det, at William Hill i den grad har fået noget ud af deres sponsorat af Australian Open. William Hill har genereret en 80% stigning i år-til-års omsætningen på åbningsdagen som følge af sponsoratet.

Læs mere

21/1 Matchfixing-bombe kan være en fuser

Tennis-verden blev rystet af BBC/Buzzfedd-afsløringerne af omfattende matchfixing, men efter gennemgang af sagerne har odds-analytikere svært ved at finde beviser eller tegn på aftalt spil. Det var relativt let at finde frem til de ellers anonymiserede 15 mistænkte topspillere i de data, som BBC og Buzzfeed fremlagde, og flere peger nu på, at der er ganske naturlige årsager til oddsændringerne.

Læs mere

22/1 Bookmaker trækker sig som sponsor i protest

Det tjekkiske bettingfirma, Synot Tip, har stoppet alle deres større sponsorater som en protest over landets nye gambling-skattestigning. Synot Tip, der var sponsor for den bedste tjekkiske fodboldliga, skal fremover betale 23% i sportsbetting-spil, mens spilleautomat-skatten stiger fra 20% til 28%.

Læs mere

22/1 Ladbrokes Australien indfører personlige spilforslag

Ladbrokes Australien har et nyt, innovativt produkt klar til deres brugere. Nu foreslår bookmakeren nemlig nogle mulige spil til deres kunder, som de vurderer er interessante for dem. Spillerens data bliver proppet ind i en algoritme, der dernæst skyder nogle mulige spil ud den anden vej.

Læs mere (betalingsside)

22/1 Fransk gambling oplever fremgang

Det regulerede franske online gamblingmarked så en fremgang på 4 % i 2015, hvilket primært skyldes sportsbetting. I alt var omsætnngen steget med næsten 30 % til 1,44 milliarder euros - og det er imponerende tal, når man tænker på at 2014 var et VM-år.

Læs mere

22/1 Unibet* Open vender tilbage til København

Den populære pokerturnering Unibet* Open indtager endnu engang København, når de til august byder indenfor til pokerbordene på Casino Copenhagen. Unibet* Open indleder deres turneringskaravane med et smut til England i marts, og inden besøget til København runder Unibet* også lige Malta. Det er trejde gang, at København bliver stop for Unibet* Open.

Læs mere

23/1 Amerikanerne splittet om betting-legalisering

En rundspørge blandt amerikanerne viser, at to ud af tre ikke ser noget moralsk problem ved betting. Til gengæld vil knap halvdelen af dem have, at det forbliver ulovligt. Det store tema i USA omhandler de daglige fantasy-spil, og her mener omkring halvdelen, at de skal være lovlige, mens den anden halvdel mener de skal være ulovlige.

Læs mere

23/1 Unibet* og Bet365* idømt bøder for ulovlige reklamer

Unibet* og Bet365* er blevet idømt bøder, da de har reklameret direkte henvendt til beboere i New South Wales, Australien. Det er ulovligt, og derfor har Bet365* fået 5.000 australske dollars for to regelbrud, mens Unibet* har fået en bøde på 7.500 australske dollars for tre regelbrud.

Læs mere

25/1 Pinnacle lukkede ned for spil på mixed double-kamp 

Voldsomme indskud på en mixed double-kamp til Australian Open mellem parrene Andrea Hlavackova/Lukasz Kubot og David Marrero/Lara Arruabarrena fik forleden bookmakeren Pinnacle Sports til at lukke ned for spil. "Vi så nogle få mennesker placere store beløb på kampen," siger talsmand fra bookmakeren til New York Times.

Læs mere