Hvad skete der i bettingbranchen i uge 37? Tyskland sætter hårdt ind mod matchfixing, Paddy Power vil erobre Spanien etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

7/9 Unibet* bliver sponsor for Rudy Markussen

Rudy ‘The Hard Hitter’ Markussen får opbakning fra Unibet*, når den danske bokser gør comeback og træder i ringen til Nordic Fight Night lørdag i Arena Nord i Frederikshavn.

Læs mere

7/9 Paddy Power vil dominere det spanske marked

I samarbejde med den Bilbao-baserede spiludbyder Reta har Paddy Power nu sat kursen mod et større indtog på det spanske marked. Paddy Power har også for nylig kastet sig over det franske og canadiske marked.

Læs mere

8/9 Stor bøde til Caesars Palace i Las Vegas

Det fornemme kasino-resort Caesars Palace skal af med 8 millioner dollars for ikke at følge reglerne for anti-hvidvaskning. Storspillerne i de private VIP-lounger kunne spille anonymt, og der var heller ikke kontrol med de internationale overførelser til Hong Kong.

Læs mere

8/9 Paddy Power Betfair* bliver bettingens ´A-team´

Med fusionen mellem Paddy Power og Betfair* bliver der skabt en af de helt store bookmakere på markedet og med sammenslutningen forventer de at kunne samle et superhold, der alene i synergi-effekt og skattefordele vil spare omkring 50 millioner pund. Irske Paddy Power får iøvrigt 52% af aktionerne i det nye Paddy Power Betfair*, der vil have hovedsæde i Dublin.

Læs mere

9/9 Danske Spil* lukker for offline-spil på håndbold-specials

Kiosk-spillere har vist sig at være bedre end oddssættere, og Danske Spil* har denne uge lukket for visse håndbold-specials hos forhandlere rundt i Danmark. Thomas Rørsig, kommunikationschef ved Danske Spil*, forklarer, at det skyldes, at tabene simpelthen er blevet for store.

Læs mere

10/9 Tyskland vil slå hårdere ned på matchfixing

Der har været kritik af indsatsen mod matchfixing, men ved en matchfixing-kongres arrangeret af den tyske sportsbetting organisation DSWV, slog den tyske minister Ole Schröder fast, at der skal nye tiltag til for at tackle udfordringerne med matchfixing.

Læs mere (Betalingsside)

10/9 Danske Spil* indgår aftale med Magnet Gaming

Der er nye spillemaskiner på vej til Danske Spil-kunderne, da det gamle spilmonopol har indledt et samarbejde med den aalborgensiske spiludvikler Magnet Gaming. Med til historien skal dog nævnes, at Magnet Gaming Aps hører under Cego Aps, som Danske Spil* ejer 60 % af.

Læs mere

11/9 Betsson donerer reklameplads til Røde Kors

Læserne af Aftonbladet og Expressen er vant til at blive bombaderet af spillereklamer fra Betsson, men pga. situationen i Syrien har den svenske spiludbyder valgt at give deres reklameplads til Røde Kors´ indsamling til at hjælpe flygtningene.

Læs mere

11/9 Californien vil legalisere sportsbetting

Et nyt lovforslag vil tillade sportsbetting i Californien, men det kræver dog godkendelse fra den amerikanske Højesteret, som i flere omgange har bremset New Jersey i at indføre sportsbetting.

Læs mere

11/9 Betclic gør belgisk comeback

Den franske bookmaker Betclic har indgået et forlig med de belgiske spillemyndigheder og betalt en bøde på 80.000 euro. Betclic har ellers været på den belgiske blackliste siden 2012 for uden licens at tilbyde spil til belgiske kunder.

Læs mere