Hvad skete der i bettingbranchen i uge 28? Ladbrokes forlader Danmark, Unibet* køber Stan James, Bet25 ny sponsor for 1. division, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

6/7 Danske Spil* køber Swush.com

Siden 2012 har spil-udvikler Swush.com leveret managerspil til Danske Spil* og det samarbejde har nu gået på aktiemarkedet og indkøbt købt 60 % af aktierne i det danske spillefirma. Sidste år havde Swush.com et overskud på 4,5 millioner kr.

Læs mere

6/7 Bet365* indfører kontroversiel Click to call-funktion

Livebetting er ikke tilladt i Australien, men bookmakere som Ladbrokes og William Hill har omgået reglerne ved at betterne kan bette på livekampe med en Click to call-funktion. Selvom det australske politi undersøger om det er i strid med reglerne, så har Bet365* nu valgt at tilbyde samme tilbud til deres kunder.

Læs mere

7/7 Ladbrokes lukker ned i Danmark

Uden videre varsel har Ladbrokes lukket ned for Ladbrokes.dk. Det er således ikke muligt at lave nye registreringer eller væddemål. Kunder skal sørge for at deres indestående er udbetalt inden månedens udgang.

Læs mere

7/7 Antonio Conte hevet ind i matchfixing-sag

Den italienske landstræner Antonio Conte skal møde op i retten og forsvare sig i en matchfixing-sag fra 2011, hvor Conte stod i spidsen for Siena i Serie B. Tidligere er Siena blevet idømt en pointstraf i sagen, mens Conte afviser alle anklager om aftalt spil.

Læs mere

8/7 DOGA: Flere bookmakere vil forlade det danske marked

Den danske bookmaker-organisation peger på den høje beskatning, det "sorte" bettingmarked og Danske Spils dominerende rolle som forklaring på, at Ladbrokes har trukket sig ud af Danmark. Morten Rønde fra DOGA mener, at andre bookmakere vil følge Ladbrokes´ exit, hvis der ikke kommer nye regler.

Læs mere

8/7 GVC Holdings med megabyd på Bwin*.Party

Der er stor interesse blandt opkøberne for at overtage Bwin*.Party og nu er GVC Holdings, der bl.a står bag Sportingbet og Scandic, kommet et bud på 900 millioner pund for at overtage Bwin*.Party-koncernen.

Læs mere

10/7 Bet25 ny navnesponsor for 1.division

Bookmakerne er åbenbart ret begejstrede for 1.divisionsbold. Efter først Nordicbet* og senest Betsafe er det nu blevet den danske bookmaker Bet25 tur til at blive præsenteret som navnesponsor for den næstbedste fodboldrække. Der er lavet en 2-årig aftale med Divisionsforeningen og første spillerunde i Bet25 Ligaen bliver sparket igang den 26. juli.

Læs mere

10/7 Unibet* overtager Stan James

Svenske Unibet* satser på at erobre en større del af det engelske marked og de har derfor opkøbt den britiske bookmaker Stan James for ialt 19 millioner pund. I handlen indgår dog ikke betting shops, som indtil videre fortsætter under ledelse af Stan James.

Læs mere

10/7 Roy Keane sagsøger Paddy Power

Paddy Power går ofte lige til grænsen med deres reklame-kampagner, men nu har står de til en hård tackling fra tidligere Manchester United-hardhitteren Roy Keane, der har lagt sag an mod den irske bookmaker for uden tilladelse at benytte ham i en banner-reklame.

Læs mere

11/7 Håndboldstjerner dømt i matchfixing-sag

Den franske håndboldstjerne Nikola Karabatic er blevet idømt en bøde på 10.000 euro, mens bosniske Mladen Bojinovic skal af med 30.000 euro for at have bettet på deres eget hold, Montpellier ville tabe til Cesson i en kamp tilbage i maj 2012. Resultatet af kampen viste sig at være aftalt på forhånd.

Læs mere