Hvad skete der i bettingbranchen i uge 27? Bookmakere i nye sponsoraftaler, FOBT-spilleautomater hitter, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

29/6 Bookmakere laver sponsoraftaler i engelsk fodbold 

England er et af de førende kommercielle lande indenfor fodbold, og det har bookmakerne også fundet ud af. Flere bookmakere har valgt at sponsorere engelske fodboldhold. BetVictor har lavet en aftale med Chelsea, og så bliver Ladbrokes ny trøjesponsor for Notts County, mens Mansion bliver trøjesponsor for Bournemouth.

Læs mere

29/6 Phil Mickelson sat i forbindeles med ulovlig betting 

56-årige Gregory Silveira har erkendt sig skyldig i ulovlig betting og hvidvaskning af penge i USA i en størrelsesorden, der kan give op til 60 års fængsel. I den forbindelse har han bl.a. haft overførsler for 2,75 dollars til en ukendt person, som medier mener er Phil Mickelson, som derved kan drages ind i den uheldige sag.
Læs mere

30/6 Unibet* hitter hos tennis-bettere

Svenske Unibet* har fået et godt tag på Wimbledon-betterne. Bettingsiden bettingexpert.com har opgjort, at 24% af deres tippere foretrak Unibet*, hvilket placerede dem foran konkurrenter som Bwin* og Bet365*.

Læs mere

30/6 Danske Spil* introducerer NetEnt-spil

Danske Spil* lavede tilbage i marts en aftale med spiludvikler Net Entertainment (NetEnt), og på spillesiden Vegas.dk kan man nu finde en række nye kasino-spil både til desktop og mobil.

Læs mere

1/7 Markant fremgang for Betfred

Manchester-bookmakeren Betfred har oplevet stor vækst og tegner sig nu for omkring 1.400 betting-shops og over 10.000 medarbejdere. Det kan også ses på bundlinjen, hvor Betfred kan fremvise et overskud på knap 600 millioner pund i de 18 måneder fra marts 2013 til september 2014.

Læs mere

1/7 Tipico udvider i Bundesligaen med Bayern-aftale 

Tipico er aggressive i deres markedsføring for tiden, og nu er den aftale, der længe har været rygtet med Bayern München, nu endelig underskrevet. Desuden har flere bookmakere meldt sin ankomst i Premier League, da TLCBET bliver trøjesponsor i West Bromwich.

Læs mere

1/7 Klubpræsident anklaget for matchfixing

Det er kommet frem, at Catania-præsident Antonino Pulvirenti er blandt de 7 anholdte i den italienske matchfixing-skandale. Anklagerne har meddelt, at Pulvirenti under afhøring har indrømmet at have betalt knap 100.000 euro for at fixe 5 Serie B-kampe.

Læs mere

1/7 Tonybet åbner for poker i Danmark

Det populære og hastigt voksende Open Face Chinese Poker (OFC) er nu også tilgængelig på det danske marked. Tonybet fortæller i en pressemeddelese, at de også regner med at afholde flere live events i fremtiden. For at komme til pokersiden kan du bruge dette link: tonybetpoker

2/7 Danske Spil* præsenterer ny pokerplatform

I samarbejde med Bwin*.party kan Danske Spil* nu invitere pokerspillerne indenfor til en helt ny pokerklient med en række nye features og forbedringer. Danske Spil* fejrer lanceringen af platformen med 50 kr. bonus til nye pokerkunder.

Læs mere

3/7 Ladbrokes søsætter irsk redningsplan

Der er underskud i den irske afdeling hos Ladbrokes, og opkøberne står i kø. Men Ladbrokes har en redningsplan, der skal vende skude. Den indebærer afskedigelser af omkring 250 medarbejdere og lukning af op imod 60 betting shops. I næste måned skal redningsplanen godkendes af Højesteret.

Læs mere

3/7 PokerStars og Full Tilt forlader Portugal

Som optakt til en ny licens-proces i september har PokerStars og Full Tilt valgt at trække sig ud af det portugisiske marked. De forventer dog at vende tilbage, når først den nye licens er kommet på plads.

Læs mere

3/7 Aston Villa får nye betting-partnere

Premier League-klubben Aston Villa skal have sat nye reklamebannere op på Villa Park, efter de har indgået sponsoraftaler med både Bet365* og Betfair*, der nu kan kalde sig betting-partnere for Aston Villa.

Læs mere

4/7 Bookmakerne scorer kassen på spilleautomater

De engelske spillemyndigheder har opgjort at 52% af bookmakernes indtjening kommer fra de kontroversielle "Fixed odds betting"-spilleautomater (FOBT). De engelske spillefugle har ialt tabt 1,6 millard pund på FOBT-maskinerne, og der er politisk pres for at få indført en 2 pund indsatsbegrænsning.

Læs mere