Hvad skete der i uge 13? Bookmaker bryder reklame-regler, Frankrig vil adskille eSport fra betting, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling.

29/3 William Hill igangsætter skal have gang i væksten

William Hill vil blandt andet udvide sine forretninger for at komme på rette vej efter nedgang på onlinemarkedet. Hvilke lande, man taler om at udvide i, er indtil videre ikke kendt.

Læs mere (betalingsside)

29/3 Frankrig gør eSport stueren

eSport har tidligere været kategoriseret som gambling i Frankrig, og det har holdt turneringsarrangørerne væk. Det skal nyt lovforslag dog lave om på.

Læs mere

30/3 William Hill bryder reklame-regler

To af William Hills december-kampagner er blevet dømt ulovlige. Årsagen er, at William Hill har reklameret med "risikofrie" væddemål, men helt så risikofrie var væddemålene dog ikke. William Hill udtaler, at alle der har spillet og tabt, har fået deres tab returneret op til £10.

Læs mere (betalingsside)

31/3 Flot fremgang for 888-koncern

Med en stigning i omsætningen på 12 procent kan 888 præsentere et overskud for 2015 på 55 millioner dollars før skat. Og trods stigende udgifter til licenser er 888-chef Itai Frieberger godt tilfreds.

Læs mere

2/4 Amaya står over for gruppesøgsmål

Blot en uge efter, at pokerselskabet Amayas direktør og bestyrelsesformand David Baazov blev anklaget for insiderhandel, har et prominent advokatfirma annonceret et gruppesøgsmål mod firmaet. Baazov er gået på orlov, men Amaya Gaming Group afviser alle anklager. Spilgiganten kan nu se frem til et juridisk slagsmål mod alle de investorer, som i det seneste år har købt Amaya-aktier.

Læs mere 

3/4 William Hill: "Leicester-mesterskab er et mareridt for os"

25 William Hill-kunder fik før sæsonen odds 5.000 på Leicester som PL-mester. Vinder sensationsholdet, som efterhånden er storfavoritter, vil det koste bookmakeren 14 millioner dollars. Flere kunder har dog valgt at lukke deres bets.

Læs mere