Hvad skete der i uge 12? Danske Spil* introducerer livestreams, Pinnacle kommer med mobilapp etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

22/3 Pinnacle lancerer mobilapp

Pinnacle-brugere fra Canada, Polen, Rusland, Ukraine og Finland kan nu downloade en Pinnacle-app, hvis man har en iPhone. Appen kan blandt andet give notifikationer, når et givent odds er kommet på det niveau, du ønsker. Planen er at der med tiden også skal lanceres en app til Android-mobiler.

Læs mere

23/3 William Hill med skidt start på året

William Hills onlinedel har haft en dårligere start end ventet i 2016, og bookmakeren frygter at det kan påvirke årsregnskabet for 2016. Det skyldes blandt andet dårlige sportsresultater, særligt i Cheltenham.

Læs mere

25/3 Amaya Gaming CEO anklages for insider-handel

CEO for Amaya Gaming, David Baazov, er blevet ramt af 23 anklager vedrørende Amaya Gamings køb af Rationale Group for $4,9 mia. Findes Baazov skyldig i anklagerne kan han blive straffet med bøder og fængsel. Anklagerne kommer i forbindelse med påstande om, at Baazov og andre insidere havde information om købet, før disse var tilgængelige for offentligheden

Læs mere

26/3 Unge kan oddse løs på fodboldkampe i kiosker

En stikprøveundersøgelse som Politiken har foretaget viser, at mange kiosker og supermarkeder ikke overholder loven og tillader unge under 18 år at gamble på sportsresultater. I otte ud af ti tilfældigt udvalgte kiosker og supermarkeder fik to drenge på 16 år således lov til at købe Oddset-kuponer. Man skal være 18 år for at kunne oddse.

 Læs mere

26/3 Se live-streams hos Danske Spil* på Oddset TV

Udover at tilbyde odds til de europæiske topkampe, så kan Danske Spil-kunder nu også se live-streams fra bl.a den spanske La Liga, den franske Ligue 1 samt kampene fra den italienske Serie A. For at få fri adgang til de mange live-streams skal du blot have penge på din konto eller spillet inden for de sidste 24 timer.

Læs mere