Hvad skete der i bettingbranchen i uge 33? Underskud til Ladbrokes, Google vil finde de bedste odds, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

9/8 Jim Mullen: Flere bookmaker-fusioner på vej

Det vil ikke komme bag på Ladbrokes-chef Jim Mullen, hvis vi kommer til at se flere markante ændringer på bookmaker-markedet i den kommende tid. Den nye engelske spillelov betyder, at der er større pres på spiludbyderne, og det kan føre til flere fusioner i kølvandet på Ladbrokes/Coral-handlen.

Læs mere

10/8 Bet365* får sportsbetting-licens på Malta

Grundet udviklingen i spille-reguleringen har den store engelske bookmaker Bet365* søgt om at få tildelt en sportsbetting-licens fra spillemyndighederne på Malta. Bet365* har desuden oprettet et marketing-afdeling i den maltesiske by, Sliema.

Læs mere

11/8 Ladbrokes tabte 37,2 millioner pund i første halvår

Lukninger og nedskrivninger på betting-shops betyder, at Ladbrokes må aflevere et halvårregnskab med et tab på 37,2 millioner pund. Den nye Ladbrokes-chef Jim Mullen mener, at regnskabet viser, at der er brug for ændringer hos den britiske bookmaker.

Læs mere

12/8 888sport gør klar til dansk indtog

Bookmakeren 888sport - der tidligere på året meddelte, at de vil søge dansk spillelicens - er gået på jagt efter dansk arbejdskraft. Således søger de nu en dansk marketing consultant, som skal hjælpe med at sætte bookmakeren i søen. Læs mere

13/8 Google vil hjælpe dig finde de bedste odds

En ny odds-feature er på trapperne hos Google, som skal gøre det lettere at finde frem til markedets bedste odds via deres søgefelt. Blot ved at skrive "Odds" vil der dukke en oversigt-boks op med bookmakernes odds. Også søgemaskinen Bing arbejder på en funktion rettet mod sportsbettere.

Læs mere

13/8 Brasiliansk præsident bremser ny spillelov

Spiludbyderne må være tålmodige, for de bliver ikke udstyret med en licens til det brasilianske marked lige foreløbig. Der var ellers lagt op til en liberalisering af sportsbetting, men den brasilianske præsident Dilma Rousseff har nedlagt veto, da hun vil have mere tid til at se nærmere på hele lovforslaget.

Læs mere

14/8 FBI vil overvåge sportsbetting

For at bekæmpe organiseret kriminalitet har FBI lanceret "Internet Sports Books Initiative" med både nationalt og international samarbejde. Initiativet kommer efter den mislykkede Las Vegas-aktion mod Paul Phua, der førte til kritik af FBI-agenternes indsats.

Læs mere

14/8 Betfair* bliver betting-partner med Southampton

De engelske fodboldfans kommer i denne sæson til at se en del reklame-bannere for Betfair*, der nu har indgået sponsor-aftaler med hele 5 Premier League-klubber. Senest har Southampton nu også fået Betfair* med på sidelinien som betting-partner efter spillebørsen tidligere har indgået samarbejde med Arsenal, Leicester, Sunderland og Aston Villa.

Læs mere

14/8 Unibet* satser på det rumænske marked

Svenske Unibet* vil kæmpe for deres position på det meget usikre rumænske marked, der for tiden gennemgår en del ændringer i spillelovgivningen. Unibet* har tilkendegivet, at de vil ansøge om licens, når de har fået klarhed over regler og vilkår.

Læs mere

15/8 Cashpoint* satser på det danske marked med "shop in shop's"

Den østrigske bookmaker Cashpoint* har vokseværk og vil erobre markedsandele fra Danske Spil*. De udvider derfor antallet af "shop in shop's" i de danske byer og vil i løbet af få måneder vi åbne en væddemålsbutik specielt designet og udviklet til det danske marked.

Læs mere

16/8 Marathonbet bliver betting-partner med Middlesbrough

Marathonbet har indgået et samarbejde med Championship-klubben Middlesbrough og bliver klubbens officielle betting-partner. Samtidig bliver bookmakeren sponsor for North Stand-tribunen på Middlesbroughs hjemmebane Riverside Stadium.

Læs mere