Hvad skete der i bettingbranchen i uge 32? Blå blok vil sælge Danske Spil*, BetVictor har de bedste fodbold-odds etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

2/8: Britisk ex-minister: Limits af kunder er gået for vidt

I en klumme i The Guardian fortæller en sportsbettor, at han er limiteret hos samtlige britiske bookmakere. Det har fået Alex Salmond, tidligere skotsk førstemininster, op af stolen.

Læs mere

3/8 Macau i frit fald

Nedturen fortsætter hos Macau-kasinoerne, hvor overskuddet i juli faldt med 35% i forhold til samme måned sidste år. Det var dermed 14. måned i træk med faldende overskud. Set over det seneste år er det samlede overskud faldet med 37%.

Læs mere

3/8 Bet365* taber 500 millioner kr. på australsk satsning

Over de seneste tre år har Bet365* mistet over 500 millioner kr. på det australske marked. Det skyldes bl.a massive marketingsomkostninger med skuespilleren Samuel L. Jackson som frontfigur.

Læs mere

3/8 Coral indgår samarbejde med Norwich City

Premier League-oprykkerne Norwich City er blevet enige med bookmakeren Coral, der fremover skal være betting-partner for kanariefuglene fra Norwich.

Læs mere

4/8 Blå blok vil sælge Danske Spil*

En enig blå blok er klar til at sælge Danske Licens Spil, hvor bl.a. Tips og Oddset hører under. Ekspert siger, at et salg hurtigt kan blive effektueret, hvis først det vedtages i Folketinget.

Læs mere

5/8 Lotto-fejl koster Danske Spil* millioner

To Danske Spil* lotto-spillere havde ved en fejl fået udbetalt gevinster for over en million i stedet for deres vundne præmie på 115.000 kroner. Danske Spil* har besluttet, at vinderne får lov til at beholde deres million-gevinster efter de ellers var blevet bedt om at betale pengene tilbage.

Læs mere

5/8 Blandet kvartalregnskab fra Unibet*

Svenske Unibet* kan præsentere rekord-indtægter på 115,4 millioner euro. Men stigende udgifter, bl.a. grundet investering i Stan James Online betyder, at det samlede overskud for årets første 6 måneder er landet på 47,5 millioner euro. Det er mere end en halvering i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere

5/8 Betfair* bliver betting-partner for Leicester

Efter at have sikret aftaler med Sunderland og Aston Villa er det lykkedes Betfair* også at blive betting-partner med Leicester. Så Kasper Schmeichel og holdkammeraterne får Betfair* med på sidelinien i den kommende Premier League-sæson.

Læs mere

5/8 Marathonbet bliver betting-partner for Manchester United

Det er højsæson for disse sponsor-aftaler mellem bookmakerne og Premier League-klubberne, og nu har Manchester United også fundet deres betting-partner og skal fremover samarbejde med Marathonbet.

Læs mere

6/8 Sky Bet tjente 885 millioner euro på salg

Efter CVC Capital tilbage i marts overtog 80% af Sky Bet-aktierne, kunne den engelske bookmaker indkassere ikke mindre end 885 millioner euro.

Læs mere

6/8 PokerStars får irsk sportsbetting-licens

Der skal jongleres med mere end poker-jetoner hos ambitiøse PokerStars, der er blevet tildelt en sportsbetting-licens af de irske spillemyndigheder.

Læs mere

7/8 William Hill-chef: Betting-skat skyld i faldende overskud

Bookmakerne er ikke begejstrede for den nye engelske spillelovgivning med en bettingskat på 15%. William Hill-chef James Henderson kan konstatere, at overskuddet i det seneste halve år efter skat er faldet med 30% til 69,5 millioner pund. William Hill har desuden lukket ialt 108 betting shops i de seneste 6 måneder.

Læs mere

7/8 GVC rykker forrest i budkrig om Bwin*.Party

Det var egentligt ventet, at spiludbyderen 888 havde det højeste bud, men nu ser det ud til at GVC Holdings slår dem på målstregen med et bud på 1 millard pund for at overtage Bwin*.Party.

Læs mere

7/8 Bet365* forlænger samarbejdet med West Bromwich Albion

Som optakt til Premier League-sæsonen har West Bromwich sikret sig, at de fortsat har Bet365* som betting-partner.

Læs mere