Hvad skete der i bettingbranchen i uge 22? PokerStars signer Ronaldo, Danske Spil* udvider på tipsfronten, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

  

26/5 Koreansk basketball-træner bag mulig matchfixing 

Politiet i Seoul oplyser, at de netop nu undersøger en sag om matchfixing. Det er den koreanske Chun Chang-Jin, der angiveligt skulle have spillet på sit eget hold Anyang KGC til at tabe i den bedste koreanske liga og herefter benytte sig af reservespillere for at få resultatet hjem.
Læs mere

26/5 Danske Spil* skal bekæmpe matchfixing

Danske Spil* har den vigtige opgave at koordinere det fælleseuropæiske overvågningssystem og skal indrapportere mistænkelige oddsbevægelser og spilmønstre til de internationale sportsforbund..

Læs mere

26/5 Bwin*.Party lukker deres WPTpoker-aktivitet

Midt i forhandlinger om evt. overtagelse har Bwin*.Party valgt at lukke deres WPTpoker.com side og retter nu fokus på Partypoker og Bwin-poker.

Læs mere

26/5 Otte mand under mistanke for matchfixing i lettisk Europa League-kamp 

Det lettiske politi meddeler, at de nu har 8 mistænkte i forbindelse med en mulig matchfixing i Europa League-kampene mellem Aberdeen og FK Daugava Riga - en kamp som Aberdeen samlet vandt 8-0. Det forlyder, at ingen omkring Aberdeen er under mistanke.
Læs mere

27/5 PokerStars får Cristiano Ronaldo som ambassadør

Verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo skal nu prøve kræfter med poker-jetonerne efter, det er lykkedes PokerStars at få overtalt Real Madrid-stjernen til at blive ambassadør. Ronaldo vil fremover medvirke i live-turneringer, men også online under navnet ‘C.Ronaldo’.

Læs mere

27/5 Domstol afviser beviser i Paul Phua-sagen

U.S. District-dommeren Andrew Gordon har besluttet, at FBI benyttede ulovlige midler i deres ransagelse af Caesars Palace-hotellet, hvor Paul Phua under sidste års VM-slutrunde blev anholdt for illegal betting. Bevismaterialet kan dermed ikke benyttes, og det forventes at anklagerne droppes.

Læs mere

27/5 Græsk matchfixing-skandale under opsejling

Yderligere seks græske spillere er mistænkt i en sag om matchfixing i græsk fodbold. Sammenlagt er nu 41 personer i Politiets søgelys heriblandt både managers og trænere. Sagen drejer sig om en kamp fra januar 2013 mellem den lille klub Veroia og den store mastodont Olympiakos.

Læs mere

27/5 Paddy Power sender Blatter bag tremmer

Den irske bookmaker Paddy Power har igen vist sig som den frække dreng i bookmaker-klassen. I kølvandet på FBI´s anholdelse af flere af FIFAs mest magtfulde personere har Paddy Power været på Twitter og lavet en ny, kreativ forside til det populære spil FIFA16 med den korruptionsmistænkte Sepp Blatter bag tremmer.

Læs mere

27/5 Amaya indtager Nasdaq-børsen

Efter opkøbet af PokerStars og FullTilt er Amaya Group klar til at prøve lykken på børsmarkedet. De er blevet godkendt til at træde ind på amerikanske aktieindeks Nasdaq.

Læs mere

29/5 666Bet stopper udbetalingerne

Nu havde 666Bet endelig fået lavet en udbetalingsaftale med Skrill, men nu er kassen tom, og 666Bet-kunderne må derfor vente på at få deres penge retur fra bookmakeren, der er under mistanke for svindel og hvidvaskning.

Læs mere (betalingsside)

29/5 Spillemaskiner fører til vold i betting shops

Den engelske Campaign for Fairer Gambling har sat fokus på de vanedannende Fixed Odds Betting Terminals (FOBTs), der menes at være skyld i en stigning på 20% i voldelige episoder i betting-butikkerne. Sidste år måtte politiet rykke ud over 9000 gange for at tage sig af voldelige gamblere ved spilleautomaterne.

Læs mere

29/5 Unibet* i caribisk cricket-eventyr

Den svenske bookmaker Unibet* har kastet sig ud i lidt mere ukendt farvand og er blevet bettingpartner med Caribbean Premier League T20 cricket championship. I den forbindelse er Unibet* også blevet trøjesponsor for cricketholdet St Lucia Zouks.

Læs mere

29/5 Pinnacle slår til på tennisfronten med nye livespil

Der er fuld gang i den traditionsrige French Open-turneringen, og det bliver markeret hos Pinnacle, der håber på at tiltrække tennis-bettere med en gevaldig udbygning af deres live-odds tilbud. De har bl.a indført point-by-point betting.

Læs mere

29/5 Danske Spil* med overhaling på tipsfronten

Danske Spil* lancerer en række nye tiltag til deres Tips 12 og Tips 13, hvor der fra den 9.juni bl.a. bliver mulighed for halvlegstipning, hele 66 nye systemer og så kan Danske Spil-kunderne også bette fra mobile enheder.

Læs mere