Hvad skete der i bettingbranchen i uge 21? Budkrig om Bwin*.Party og Italien ramt af ny matchfixing-sag, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

18/5 Spiludbydere får friere tøjler for markedsføring

Spillemyndigheden har pr d. 18. maj ophævet vejledningen om salgsfremmende foranstaltninger, hvilket i praksis betyder, at spiludbyderne nu i langt højere grad kan markedsføre former for spil, som ikke er en del af deres spilletilladelse.
Læs mere

18/5 Paddy Power udelukker ikke spilleafhængige kunder

Den irske bookmaker hentede sidste år et overskud på 167 millioner euro, men der er kommet fokus på bookmakerens limit-politik og indsats overfor ludomani. De lader kunder med stort underskud spille videre, da de ikke vurderer om kunder har et spilleproblem. Modsat skrider de ind og sætter limits på vindende kunder.

Læs mere

18/5 Også 888 byder på Bwin*.party

I kølvandet på GVC Holdings bud på Bwin*.party følger 888 nu trop. Desuden skulle GVC Holding være gået sammen med Amaya om et bud, hvor GVC Holding så overtaget sportsbetting-delen, mens Amaya får poker og casino.
Læs mere

19/5 Italien ramt af stor matchfixing-sag

En større efterforskning har ført til anholdelse af 50 personer fra omkring 30 klubber fra den tredje- og fjerdebedste italienske fodboldrække. Der er både spillere og direktører indblandet i Operationen "Dirty Soccer" med anklager om manipulede kampe.

Læs mere

21/5 Det "sorte" spillemarked fortsat populær hos danskerne

En ny undersøgelse fra bookmaker-organisationen DOGA viser, at næsten en femtedel af al online gambling ligger hos udenlandske udbydere uden licens. Dermed bliver omsætningen ikke beskattet. Især pokerspillere og den asiatiske bookmaker Pinnacle har tiltrukket spil for store pengebeløb. Undersøgelsen består af besvarelser fra omkring 1.000 danske sportsbettere.

Læs mere

21/5 Nedturen fortsætter i 2015 for Bwin*.party

Der er stadig pil ned i regnskabsbøgerne hos den pressede bookmaker Bwin*.party, hvor overskuddet er faldet med 6% i år i forhold til samme periode sidste år. Bwin*.party hentede dog et overskud på 155 millioner euro i årets første kvartal.

Læs mere

22/5 Boylesports vil overtage Ladbrokes Irland

Ladbrokes indkasserede et underskud på 5 millioner euro i Irland og vil derfor lukke en række af deres bettingshops i Irland. Den irske bookmaker Boylesports har nu givet et bud for at overtage Ladbrokes irske afdeling.

Læs mere

22/5 EU vil have bookmakere til at bekæmpe hvidvaskning

Det har været 2 år undervejs, men nu er Europa Parlementet klar til at folde en ny anti-hvidvaskningslov ud, som gør det nemmere at overvåge og følge pengeoverførelser til og fra bookmakerne. Denne nye lov afløser de enkelte landes lovgivning på området, og skal også være et middel for at undgå skattesnyd.

Læs mere

22/5 Manny Pacquiao åbner betting-side

Bokseren Manny Pacquiao kaster sig ud i eSports-betting og har en finger med i spillet, når VitalBet.com går i luften. De tilbyder odds på bl.a League of Legends-turneringer og Evolution Championship og som trækplaster har de også indført muligheden for at benytte Bitcoin.

Læs mere