Hvad skete der i bettingbranchen i uge 15?  Grand National-bettingrekord og Betsson* indtager England, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

6/4 666Bet-kunder frygter deres penge er gået tabt

Spiludbyderen 666Bet fik i sidste uge inddraget deres licens i England, og de bliver nu undersøgt for hvidvaskning og bedrageri. Deres side er nede, og 666Bet-kunderne kan få svært ved at få udbetalt pengene på deres konto. De engelske spillemyndigheder har ikke kunnet hjælpe.

Læs mere

7/4 Unibet*: Vi følger Spillemyndighedens procedurer

Spillemyndigheden har anmeldt Unibet* til Politiet i forbindelse med en sag, hvor en kunde har tabt 2 millioner kr. Men Unibets pressechef Per Marxen understreger, at de ikke kan genkende Spillemyndighedens udlægning af sagen, og de følger Spillemyndighedens procedurer.

Læs mere

8/4 Disney investerer 250 mio dollars i DraftKings

Underholdningskoncernen Disney har investeret intet mindre end 250 mio dollars i DraftKings, der er en amerikansk udbyder af fantasy sportsspil.

Læs mere

8/4 Betway indgår hovedsponsorat i snookerverdenen

Betway har udvidet deres engagement med snookerverdenen ved at indgå en aftale om hovedsponsorat af den prestigefyldte snookerturnering UK Championships.

Læs mere

8/4 Betsson* træder ind på det britiske marked

De engelske spillemyndigheder har tildelt Betsson* AB (der bla. står bag Betsafe og Nordicbet*) en licens til at operere på det britiske marked. Det bliver dog under Betsafe-fanen, at der skal erobres engelske kunder. Betsson-chef Magnus Silfverberg opfordrer desuden til, at andre lande finder inspiration i den engelske spillelovgivning.

Læs mere

9/4 Amaya under beskydning for insider-handel

Gik det hele nu også efter bogen, da Amaya Holdings sidste år overtog Full Tilt og PokerStars i en handel på knap 5 milliarder dollars? Det vil de canadiske myndigheder nu kigge nærmere på, da fortrolige oplysninger kan være blevet lækket og benyttet til insider trading på aktiemarkedet. Amaya afviser dog anklagerne.

Læs mere

9/4 Betsson* vil opkøbe Europa-Bet

Betsson* vil udvide og skulle eftersigende være parat til at byde 100 millioner euro for den Georgia-baserede spiludbyder Europa-Bet.

Læs mere (betalingsside)

10/4 Betway satser på rugby

Med anfører for det engelske rugby-landshold Mike Tindall kørt i stilling som betting-ambassadør har Betway kastet sig ud i en større marketing-kampagne som optakt til årets Rugby World Cup og næste års Six Nations-turnering.

Læs mere

10/4 Realistic Games udvikler ny blackjack-feature

Online Casino-udvikler Realistic Games har tilføjet et sidebet til deres blackjack-produkt. Med den nye ´Hi Lo Blackjack´ kan spillerne bette på, om deres næste kort bliver højere eller lavere. Realistic Games leverer software til bookmakere som Bet365*, Ladbrokes og Sportingbet.

Læs mere

10/4 Unibet* vil tiltrække livebettere

Svenske Unibet* vil i deres nye ‘Frozen Moments’-reklamekampagne sætte fokus på deres store livebet-afdeling. Men også det engelske marked bliver en prioritet for Unibet*, der vil forsøge at tiltrække specielt britiske cricket-bettere.

Læs mere

12/4 Betting-tsunami ramte årets Grand National

Gamblerne på Aintree-væddeløbsbanen i Liverpool stod på nakken af hinanden for at placere bets på hesten Shutthefrontdoor med jockeyen Tony McCoy ved weekendens Grand National-løb. Omsætningen slog alle rekorder, og havde veteran McCoy vundet løbet (blev nr. 5), så skulle bookmakerne af med op imod 100 millioner pund. Der blev indgået 25.000 bets i minuttet op til løbets start, og alene hos William Hill var der sat 30 millioner på Shutthefrontdoor.

Læs mere