Hvad skete der i bettingbranchen i uge 14? PokerStars åbner for sportsbetting, rekordgevinst på Oddset, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

30/3 Bitcoin vinder frem hos betterne

Det kan være svært at beslutte, hvor man vil bruge sine Bitcoins, men nu indfører flere og flere spiludbydere muligheden for at benytte den elektroniske møntfod. Senest er amerikanske BetOnline Sports hoppet med på Bitcoin-vognen.

Læs mere

31/3 Pinnacle vil ind på det engelske marked

Med nye ejere i ryggen kan Pinnacle-chef Paris Smith nu afsløre, at de anser det engelske marked som et kerneområde for bookmakeren, der netop har opnået licens på Malta. Der er desuden også planer om at få foden inden for hos andre regulerede markeder.

Læs mere (betalingsside)

31/3 Stort overskud til Paddy Power-investorer

Der er udsigt til en ganske glædelig generalforsamling, når irske Paddy Power 14. maj samler alle investorerne. Det anslås, at Paddy Power vil udbetale op imod 800 millioner euro til investorerne. Paddy Power understreger dog, at den store udbetaling ikke vil påvirke bookmakerens vækstplaner.

Læs mere

1/4 BetAtHome forlader portugisisk marked

Den østrigske bookmaker BetAtHome har besluttet at lukke deres aktiviteter i Portugal pga. ændringer i lovgivningen på den iberiske halvø.

Læs mere

1/4 Bet365* vurderet til at være bedste bookmaker

Spillesiden Bettingexpert har analyseret over 250.000 spilforslag og kommet frem til, at den bedste bookmaker på markedet er Bet365*. Den engelske bookmaker har oftest de bedste odds, og endda med et klart forspring ned til konkurrenter som William Hill og Bwin*.

Læs mere

2/4 Unibet* meldt til Politiet af Spillemyndigheden

De danske spillemyndigheder har valgt at melde Unibet* til Politiet i en sag om en spiller, der har tabt 2 millioner kr. hos den svenske spiludbyder. Unibet* har ikke været omhyggelige nok med at undersøge, hvor pengene er kommet fra, som retningslinjerne ellers foreskriver. Unibet* kan ikke genkende den udlægning.

Læs mere

2/4 Rift om hollandske spillelicenser

Siden december har spiludbydere kunnet ansøge om en licens til at operere på det hollanske onlinemarked, og ifølge avisen Telegraaf er der over 200 spiludbydere, der har udtryk ønske om at få foden indenfor. Det forventes, at Holland inden sommer vil beslutte om de vil liberalisere spillemarkedet.

Læs mere

2/4 Morgan Stanley forudser halvering af amerikansk marked

Analyseinstituttet Morgan Stanley har taget et kig ud i fremtiden på det regulerede amerikanske bettingmarked, og det kunne ikke lide, hvad de så. Således forudser Morgan Stanley en halvering af overskuddet på det amerikanske betting marked frem mod 2020.

Læs mere

2/4 PokerStars lancerer deres sportsbook

Det var forventet, at PokerStars ville åbne for deres nye satsning på sportsbetting i første kvartal af året, men Amaya Gaming, der står bag PokerStars, har nu meddelt, at en Beta mode-udgave af deres nye sportsbook er klar til at blive sat i søen. PokerStars vil løbende udvide til flere af de regulerede markeder, og har tidligere meldt ud, at de også vil satse på de nordiske lande. Det vil i løbet af året også blive at bette via mobil.

Læs mere

4/4 Sverige vil stramme reglerne for spille-reklamer

Den svenske spillelovgivning kom i konflikt med EU-reglerne vedr. spillereklamer, og derfor vil den svenske finansminister fremlægge et nyt lovforslag, og der er lagt op til en række stramninger og større bøder til spiludbydere, der reklamerer uden licens. Mens monopol-bookmaker Svenska Spel jubler, så frygter svenske medier et fald i deres reklame-indtægter på op til 2 milliarder sv.kr.

Læs mere

5/4 Rekord-overskud til Oddset-spillerne

Stort set samtlige favorithold vandt deres lørdagskampe, og så måtte Danske Spil* til lommerne. Faktisk lød betternes overskud på hele 19 millioner kroner, og dermed går denne påske-lørdag over i historien som den dyreste dag i Danske Spils historie på Oddset.

Læs mere

Paris Smith