Unibet* er meldt til Politiet for at have ladet kunde spille 2 millioner kroner op. Ifølge DR vil kunden nu sammen med sin advokat forsøge at få nogle af pengene tilbage.

En spiller fik lov at tabe 2 millioner kroner hos Unibet*, før spilleselskabet lukkede kontoen ned. Det fortalte DR's TV-Avisen onsdag (se indslaget her). Sagen har fået Spillemyndigheden til at melde Unibet* til Politiet for ikke at undersøge ordentlig, hvor spillerens penge kom fra.

Spilleren, der optrådte anonymt i TV Avisen, sagde blandt andet:

"Jeg solgte min bil og båd og sagde min pensionsopsparing op og spillede pengene væk."

Derudover fremgår det, at han ligeledes brugte store dele af en arbejdsskadeerstatning hos Unibet*.

Fik bonustilbud

Indslaget viser også, at manden fik nye bonustilbud fra Unibet*, hvis ikke han havde spillet i et par dage. Derudover fik han også gratis fodboldture til udlandet, blandt andet var han i Tyskland og se Stuttgart - FCK.

Forbrugerrådet kritiserer Unibet* for ikke at vise særlige hensyn over for spillere med tendenser til ludomani.

Spilleren erkender dog også at have haft et personligt ansvar. Til spørgsmålet, om han ikke selv er skyld i det, siger han til DR:

"Det er som udgangspunkt min egen fejl. Men Unibet* gør mig til ludoman ved at skubbe til, at jeg bruger flere og flere penge og fastholde mig i ludomani," siger han.

Unibet*: Kan ikke genkende udlægningen

Unibet* siger, at de ikke kan genkende den udlægning af sagen, som Spillemyndigheden har. Derudover har de ikke flere kommentarer. 

BetXpert forsøger at få en uddybende kommentar fra Unibet*.