Hvad skete der i uge 4? Unibet-reklamer var i strid med polsk lov, tennisjournalist tiede om matchfixing, etc Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

25/1 Håndboldherrerne bryder polsk lov med Unibet-reklame

De danske håndboldherrer har til det netop overståede håndbold-EM brudt polsk lov ved at spille med Unibet-logoer på tøjet. Det har det polske håndboldforbund meddelt DHF. Det fik dog ikke landsholdet til at droppe reklamerne, da det ikke strider mod reglerne hos det europæiske håndboldforbund. 

Læs mere

26/01 Sverige overvejer at blokere adgang til licensløse bookmakere

En svensk IT-virksomhed har afsløret, at de er blevet kontaktet af folk fra den svenske regering for at se på muligheden for at blokere websider, der opererer uden licens i Sverige.

Læs mere

27/1 Amerikanerne better stort på Super Bowl - på det illegale marked

Millioner af amerikanere følger intensivt med, når Denver Broncos og Carolina Panthers kæmper om det store Super Bowl-trofæ næste weekend. American Gaming Association (AGA) anslår, at amerikanerne vil bette i omegnen af $4.2 milliarder på finalekampen. Men hele 97% vil blive placeret hos illegale bookmakere.

Læs mere

27/1 Paddy Power regner med stort 2015-overskud

Den irske bookmaker Paddy Power melder om et driftsoverskud på €180 millioner for 2015, hvilket er i overensstemmelse med målsætningen. Paddy Power står dermed godt rustet inden fusionen med Betfair*.

Læs mere

27/1 Unibet* presser den hollandske regering

Unibet* vil gerne sponsorere hollandsk cykling, men kun hvis den hollandske regering holder deres nye gamblingskat på et rimeligt niveau. De vil således kun sponsorere KNWU (det hollandske cykelforbund), hvis skatten forbliver på de 20 %, som den hidtil har været på, og ikke de 29 %, som det ellers er planen, at det skal stige til.

Læs mere

27/1 Tennis-journalist undlod at anmelde matchfixing

New York Times-tennisreporteren Ben Rothenberg fortæller først nu, at han sidste år blev kontaktet af en kilde, der kunne afsløre, hvordan tenniskampe blev fixet. Rothenberg kunne bl.a følge en ATP Challenger-kamp live, som var aftalt til ende med 6-0 i første sæt. Rothenberg indberettede ikke denne viden, men skrev i stedet en længere artikel om hans viden uden at nævne konkrete navne eller kampe.

Læs mere

28/1 PaddyPower/Betfair-fusionen bliver officiel

Så er alle formaliteter faldet på plads, og fra den 1. februar er Paddy Power Betfair* klar til at træde officielt ind på den engelske børs. Med fusionen bliver Paddy Power Betfair* det største børsnoterede gamblingselskab i verden og de meddeler, at kunderne kan se frem til nye spændende produkter og kampagner.

Læs mere

28/1 Tidligere Betfair-mand: Pinnacle fiskede efter gratis markedsføring

Pinnacle Sports lukkede i sidste uge for spil på en kamp ved Australian Open grundet mistanke om matchfixing. Men den tidligere Betfair* Executive, Scott Ferguson, giver ikke meget for Pinnacles bekymringer. Han mener derimod, at de brugte den verserende tennis-sag til at få gratis markedsføring.

Læs mere

29/1 Amerikanerne kaster sig over sportsbetting

Las Vegas-bookmakerne havde sidste år en omsætning på sportsbetting på ialt $4,23 milliarder dollars, Nevada State Gaming Control Board kan oplyse, at dette er omsætningsrekord og det samlede overskud blev på $231,8 millioner. Amerikanerne bettede især på NFL og college football, mens også NBA var populært at spille på.

Læs mere

29/1 Tre store bookmakere sortlistet i Litauen

De tre store bookmakere Betway, Unibet* og William Hill er blevet sortlistet i Litauen, fordi de har kørt rundt uden en licens i landet. Dermed kan regeringen blokere siderne ifølge landets gamblinglove.

Læs mere