Hvad skete der i bettingbranchen i uge 11? Bet365* med ny cash-out funktion og danskerne tabte 2,855 milliarder i 2014, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

9/3 Kritik af supermarkeder for Lotto-opfordringer

Center for Ludomani advarer mod, at kasse-ekspedienter opfordrer deres kunder til at købe en lotto-kupon. Danske Spil* afviser kritikken og sammenligner det at købe en lotto-kupon med uskyldig underholdning i stil med en biografbillet. Men forebyggelseschef Benedicte Ejlers mener, det kan være med til at skabe flere ludomaner.

Læs mere

9/3 Bookmakere havde odds på spøgelseskamp

Flere bookmakere på det danske marked udbød odds på en hviderussisk venskabskamp, som tilsyneladende aldrig fandt sted, men som var fup og svindel. Selv om der gøres meget, kan man ikke 100 procent gardere sig - heller ikke mod spøgelseskampe - lyder det fra Unibet*.

Læs mere

10/3 Tipico indgår sponsoraftale med Bayern München

Den tyske bookmaker Tipico er på nippet til at indgå en sponsoraftale med Bayern München. De to parter har angiveligt lavet en fireårig aftale, der strækker sig til 2018-19 sæsonen, og som har en værdi på ca. 5,5 mio euro pr. sæson.

Læs mere

10/3 Briterne spiller 1,7 milliarder pund væk på spillemaskiner

Ifølge The Mail on Sunday har briterne spillet ca. 1,7 milliarder pund væk på spillemaskiner. Ladbrokes udtaler, at firmaets 8.966 spillemaskiner hver tjente 966 pund ind pr. uge - en stigning fra 913 pund i 2013.

Læs mere

11/3 Danskernes spillelyst galoperer afsted

Nye tal for Spillemyndighederne viser, at de danske spillefugle i 2014 sikrede licens-bookmakerne et overskud på 2,855 milliarder kroner på online-væddemål og online-kasino. Det er en stigning på hele 40 procent i forhold til 2012. Danske Spil* er stadig suverænt største aktør, men hentede faktisk 95 millioner kroner mindre end i 2013.

Læs mere

11/3 Stor omsætning hos spiludbydere uden licens

Brancheforeningen DOGA vurderer, at danskerne satser hvert år op mod en kvart milliard kroner hos online spiludbydere, der ikke har fået licens til det danske marked. Dermed er statskassen gået glip af 50 millioner kroner, og samtidig er betterne ikke omfattet af Spillemyndighedernes brugerbeskyttelse.

Læs mere

12/3 PokerStars anklaget i italiensk skattesag

Det italienske finanspoliti har rejst en sag mod PokerStars, der er mistænkt for at benytte Halfords Media Italy til at skjule en ikke-deklareret indtægt på 300 millioner euro. PokerStars har afvist anklagerne om skattesnyd.

Læs mere

12/3 Bwin*.Party i nye salgsforhandlinger

Det går ikke godt hos Bwin*.party, der står foran en række udfordringer med at bevare deres position på bettingmarkedet. Efter en række nedskæringer og lukning af forskellige afdelinger har Bwin*.party nu bekræftet, at der er forhandlinger i gang med flere mulige opkøbere.

Læs mere

13/3 Bet365* introducerer ny cash-out funktion

Betfair* har haft det siden 2014 - og nu følger Bet365* også trop med en opdelt cash-out funktion. Det vil sige, at du fremover kan vælge at lukke en del af dit bet under kampen, mens resten af dit indskud får lov til at stå.

Læs mere

13/3 Huller i sikkerheden hos Betfair*

BetXpert har fundet flere huller i bookmakeren Betfairs sikkerhedsprocedure, der bl.a. gør det muligt at gå ind på din nabos Betfair-konto, hvis du kender hans fødselsdato og kan gætte hans brugernavn. Betfair* afviser at have sikkerhedsproblemer med danske kunder.

Læs mere

14/3 Tipico-spiller får lukket konto uden begrundelse

Den tyske bookmaker Tipico har uden at angive grunden valgt at lukke en kundes konto, der indeholdt 1.115 euro. Kunden har klaget til SportsBook Review, der har taget sagen op, da spiludbydere skal give en begrundelse for en lukning af en konto.

Læs mere

15/3 Mystisk seddel starter matchfixing-rygter i Italien

"Vi vil score på et straffespark" stod der på en dommerseddel ved Serie B-klubben Virtus Entella´s bænk, og efter 92. minutter fik Virtus Entella da også udlignet til 3-3 mod Frosinone på et tvivlsomt straffespark. Det italienske fodboldforbund undersøger nu sagen.

Læs mere