Hvad skete der i bettingbranchen i uge 50? Pokerspiller i mulig millionsvindel, danske travbaner reddet på målstregen, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

9/12 Spillemyndigheden får ny visuel identitet

Spillemyndigheden, som er en selvstændig styrelse under Skatteministeriet på lige fod med SKAT og Skatteankestyrelsen, har fået ny visuel identitet - det inkluderer nyt logo og nyt godkendelses-mærke.

Læs mere

9/12 Bet365* vælger Basho som ny teknologisk partner
Bet365* har indgået partnerskab med NoSQL database specialisten Basho Technology, som bl.a. skal håndtere spiludbyderens datalagring.

Læs mere

9/12 Dansk pokerstjerne mistænkes for millionsvindel

En dansk top-pokerspiller er mistænkt for svindel mod en række andre danske pokerspillere for et tocifret millionbeløb. Der er dog endnu ikke rejst sigtelse mod pågældende pokerspiller.

Læs mere

10/12 Betfair* øger fokus på det italienske marked

Efter at Betfair* i april gjorde indtog på det italienske bettingmarked, så udgør bookmakeren nu 1% af markedet. Det ønsker man at gøre noget ved i 2015, hvilket betyder øget fokus på markedsføring i landet.

Læs mere

10/12 Paddy Power udpeger flere personer i den nye ledelse

2015 skal være et stort år for Paddy Power, og det betyder bl.a. at man vil udskifte flere nøglepersoner i ledelsen. Andy McCue er allerede udpeget som den nye chief executive, og nu er 3 øvrige nøglepositioner udpeget.

Læs mere

11/12 Unibet* og Betsson* scorer app-priser

Svenske Unibet* vandt prisen for App of the Year, mens Betsson* løb med prisen for Best Sports Betting App. Priserne blev uddelt ved Gaming App Awards i London.

Læs mere

11/12 Norge vil blokere for bankoverførelser til licensløse bookmakere

En undersøgelse viser, at cirka 10% af gamblingen på det norske marked sker hos spiludbydere uden licens. Justitsministeriet vil derfor have indført en hårdere kurs og anbefaler en blokering af pengeoverførelser mellem norske kunder og bookmakere uden licens.

Læs mere

11/12 Fodboldspillere afhørt i bulgarsk matchfixing-sag

Det bulgarske Indenrigsministerium oplyser, at 9 fodboldspillere, heriblandt CSKA Sofia-anfører Alexander Tunchev og flere landsholdsspillere, er blevet afhørt i en matchfixing-sag efter et tip fra UEFA indledte en større efterforskning.

Læs mere

12/12 Danske mobiltippere slipper for NemID

Danske mobiltippere skal alligevel ikke benytte NemID til login hos bookmakere fra 1. januar, melder Skatteministeriet der giver NemID-reglerne en overhaling i 2015.

Læs mere

12/12 Mange nye ansøgere til gamblinglicens i Spanien

I Spanien udløb vinduet for ansøgning til ekstra gamblinglicenser i tirsdags. 12 spiludbydere, heraf 9 bookmakere, nåede at lægge billet ind.

Læs mere

12/12 Asian Racing Federation øger kampen mod ulovligt spil

I Asien og Oceanien vil man gøre mere for at bekæmpe ulovligt spil på hestevæddeløb ved at lægge pres på myndighederne i flere lande. Det drejer sig primært om hestevæddeløb i Hong Kong, Australien, New Zealand og Singapore.

Læs mere

13/12 Danske travbaner reddet på målstregen

Der var fare for at flere travbaner måtte lukke ved årsskiftet grundet 19 millioner mindre i tilskud. Men hestesportens organisationer er kommet frem til et budgetforslag, der betyder, at der kan afvikles hestevæddeløb på alle landets ni baner i 2015.

Læs mere

13/12 Amaya-aktier på rutsjetur

Den canadiske spillegigant Amaya Gaming Group har måttet se deres aktier falde med 18% efter Quebec Securities Regulator har indledt en efterforskning af opkøbet af Pokerstars og Full Tilt. Amaya er muligvis også i forhandlinger om at overtage Bwin*.Party.

Læs mere

Amaya