Hvad skete der i bettingbranchen i uge 49? Massiv fremgang for Betfair*, dansk licens-nej til binary options, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling.

1/12 William Hill lukker ned i Holland

De hollandske spillemyndigheder (NGA) har fokus på spiludbydere uden licens, der alligevel henvender sig til hollandske kunder. Disse spiludbydere risikerer fremover at få deres ansøgninger afvist. Det har fået William Hill til at lukke ned for al marketing rettet mod Holland og afvise bets fra hollandske IP-adresser.

Læs mere

1/12 Betfred forlader Australien

Kun 6 måneder efter Betfred fik licens til det australske marked har den britiske bookmaker valgt at trække stikket grundet stor konkurrence om de australske kunder.

Læs mere

2/12 Tonybet indtager England

Den litauiske bookmaker Tonybet, der er grundlagt i 2009 af pokerspilleren Tony G og i 2012 fik dansk licens, har fået tildelt licens til det britiske marked.

Læs mere

2/12 Nye afgifter for oversøiske bookmakere i England

Der er trådt nye regler i kraft på det britiske bettingmarked, der betyder, at oversøiske bookmakere, der opererer på det britiske marked, skal betale en afgift på 15 %.

Læs mere

2/12 ESSA og PMU i samarbejde mod matchfixing

ESSA og PMU er gået sammen i kampen mod matchfixing, hvor de gennem brugen af markedets bedste teknologi vil forsøge at komme matchfixing til livs på verdensplan.

Læs mere

3/12 Sportsbetting på nippet til at blive lovligt i USA?

NBAs magtfulde kommisionær Adam Silver vil gøre det lettere at spille lovligt på sport i USA - noget der har været underlagt massive restriktioner siden 1992.

Læs mere

3/12 Tyrkisk forbindelse til mistænkelige Superligakampe

Der var mistænkeligt spillemønster op til Superliga-kampen mellem FC Vestsjælland-Randers samt opgøret FC København-Silkeborg. Der blev forsøgt foretaget indskud fra Tyrkiet, Holland og Tyskland fra gamblere med tyrkisk baggrund.

Læs mere

3/12 Amerikanske myndigheder afslører illegal betting for millioner

Myndigheder i New York, New Jersey og Florida har afsløret ulovlige betting-foretagender for flere millioner dollars om måneden.

Læs mere

3/12 Spilproblemer blandt professionelle sportsfolk

En rappport fra den engelske Professional Players' Federation viser, at 6,1% af de adspurgte havde problemer med gambling. Der deltog 170 fodboldspillere og 176 cricketspillere i undersøgelsen.

Læs mere

4/12 Ladbrokes' administrerende direktør trækker sig tilbage i 2015

Ladbrokes' administrerende direktør, Richard Glynn, har meddelt, at han trækker sig tilbage fra posten til april 2015. Glynn kom til i april 2010 og har i sin periode bl.a. været med til at forsøge at opkøbe 888 Holdings og Sportingbet.

Læs mere

4/12 CVC overtager Sky Bet

I en handel på 720 millioner pund har CVC Capital Partners, der bl.a står bag Sportingbet, sikret sig en kontrollerende ejerandel af den engelske bookmaker Sky Bet.

Læs mere

4/12 Betfair* øger overskuddet med 26%

Aktionærerne i Betfair* er glade for tiden. Med en massiv stigning af aktive kunder; faktisk på hele 50% i de 6 måneder op til november, er det lykkes Betfair* at hente et halvårsoverskud på 237,6 millioner pund, hvilket er en stigning på 26% i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere

5/12 Rekordbøde til Titanbet

De hollandske spillemyndigheder har tildelt Titanbet en bøde på 200.000 euro for uden licens at henvende sig til hollandske kunder. Det er den største bøde, der er givet til en spiludbyder.

Læs mere

5/12 Binære optioner må ikke udbydes med dansk spillelicens

Den danske Spillemyndighed meddeler at dansk spillelicens ikke giver adgang til at udbyde væddemål om "den fremtidige værdi af finansielle aktiver" - herunder binære optioner (binary options). "Sådanne instrumenter reguleres mest hensigtsmæssigt i den finansielle lovgivning," meddeles det. Spillemyndigheden har dog accepteret at der kan udbydes såkaldte ”aktiespil” som managerspil under en væddemålstilladelse.

Læs mere 

170