Hvad skete der i bettingbranchen i uge 48? Betfair* ny sponsor i Liverpool, styrket indsats mod ludomani i Danmark, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

25/11: Tailorbet ekspanderer eksplosivt

Det Isle of Man-baserede betting netværk operatør Tailorbet har offentliggjort, at det har udvidet med hele 35 nye partnere siden juni.

Læs mere

25/11 Amerikansk district court blokerer New Jerseys bettingplaner

New Jerseys spillemarked har lidt et nederlag efter en district domstol har udstedt en kendelse, der blokerer staten fra at iværksætte legaliseret sportsbetting.

Læs mere

25/11 Præsident for fransk Ligue 2 klub trækker sig efter anklager om matchfixing

Præsidenten for den franske Ligue 2 klub Nimes har trukket sig fra posten efter han sammen med præsidenten for Caen for et par uger siden blev arresteret på baggrund af mistanke om matchfixing i en L2-kamp i sidste sæson.

Læs mere

25/11 Sportingbet går på Facebook

Du kan nu udfordre dine Facebook-venner til en betting-dyst med Sportingbets nye Wikibetting-app, der gerne skulle kunne tiltrække nye kunder til den engelske bookmaker.

Læs mere

25/11 Betfair* bliver sponsor i Liverpool

Betfair* har overtaget Paddy Powers sponsorat i Liverpool som klubbens officielle betting- og gaming-partner. Aftalen betyder, at der kan komme flere Liverpool-relaterede spil hos Betfair* på de licenserede markeder som f.eks. Danmark.
Læs mere

25/11 Boylesports flytter til Gibraltar og mister marketingchef
Den irske bookmaker Boylesports har besluttet at flytte sit ikke-irske hovedkontor (hidtil i London) til Gibraltar. Marketingschef James Arnold flytter dog ikke med - han har sagt op.

Læs mere

27/11 Polen vil straffe spillere der benytter bookmakere uden polsk licens

I Polen vil man straffe dem, som spiller hos bookmakere uden polsk licens. Man truer kunderne med betydelige bøder og endda helt op til 3 års fængsel. Det vurderes at over 24.000 polakker spiller hos bookmakere uden polsk licens.

Læs mere (betalingsside)

27/11 Tennisspiller udelukket på livstid for matchfixing

Den ikke-rangerede tennisspiller Morgan Lamri, der også har fungeret som official til kampe, er blevet udelukket fra tennis på livstid pga. gambling og matchfixing - spilleren erklærer dog sin uskyld. Samtidig har Badminton World Federation indgået aftale med IOC for at styrke kampen mod matchfixing i sporten.

Læs mere

28/11 IOC samler forbund i kampen mod matchfixing

Med fokus på OL i Rio de Janeiro 2016 har den internationale komité (IOC) i samarbejde med INTERPOL samlet ialt 17 sportsforbund for at bekæmpe matchfinxing med deres Integrity Betting Intelligence System

Læs mere

28/11 Peter Schmeichel bliver ambassadør for Tipico

Den tyske bookmaker Tipico har tilknyttet den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel som ny ambassadør. Tipico håber dermed at udbrede kendskabet til deres brand.

Læs mere

28/11 Ny aftale styrker indsatsen mod ludomani

Folketinget har afsat yderligere 69 millioner kr. til forebyggelse og behandling af ludomani over de næste par år. Der skal desuden sættes gang i to nye undersøgelser til at klarlægge omfanget af spilleproblemet.

Læs mere

29/11 Betting-myndigheder i Holland og Malta vil samarbejde
Betting-myndighederne i Holland og Malta, henholdsvis Kansspelautoriteit og Lotteries and Gaming Authority har underskrevet en aftale om informations-deling.

Læs mere

29/11 UK-bookmakere må sandsynligvis spænde marketing-livremmen ind

Når Storbritanniens nye spillelovgivning træder i kraft 1. december, skal bookmakere, der ønsker at operere lovligt,vænne sig til en skat på 15%. Det ventes at få dem til at skære i marketing-udgifterne.

Læs mere

30/11 Ladbrokes vil have bedre PR
Ladbrokes ønsker at styrke sin position på betting-markedet og er den forbindelse på jagt efter et nyt PR-bureau at samarbejde med.
Læs mere