Hvad skete der i bettingbranchen i uge 43? Bet365* er fortsat markedsførende, matchfixing i norsk fodbold og i Champions League-kvalifikation, Jelved vil skærpe straffen for matchfix i Danmark, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

20/10 Fodboldspillere tiltalt i norsk matchfixing-sag

Fem tidligere spillere er tiltalt for grov korruption i forbindelse med en sag om matchfixing i norsk fodbold. Ialt er 7 personer under anklage for manipulering af to fodboldkampe, hvor der blev spillet store beløb hos Norsk Tipping.

Læs mere

21/10 Gus Hansen fyret fra Full Tilt

Den danske pokerstjerne Gustav Hansen er ikke længere frontfigur for Full Tilt, der nu vil fokusere mere på at tiltrække en bredere kundekreds efter lancering af deres nye online-kasino afdeling. Også svenske Viktor "Isildur1" Blom må forlade posten som poker-ambassadør.

Læs mere

21/10 William Hill med flot kvartal-overskud

Satsningen på det australske marked lader allerede nu til at blive en succes for William Hill, der kan se tilbage på en fremgang i overskuddet på 23% i trejde kvartal i forhold til samme periode sidste år. Der var også markant stigning i mobil-bettingen.

Læs mere

21/10...Også fremgang for GVC

Der var såmænd også jubel hos GVC Holdings, der bl.a står bag Sportingbet, som kunne fremvise en fremgang på 24% i deres kvartal-regnskab. Der er en daglig indtægt på 646.000 euro.

Læs mere

22/10 Danske Spil* klar med Mac-poker

Det tog ganske vist tre år, men nu er Danske Spil* omsider klar til at levere poker til Mac-brugerne, der dermed lige kan nå at tage del i Danske Spils turneringsserie, Pokerfest.

Læs mere

22/10 Bet365* er stadig førende på betting-markedet

Stoke-bookmakeren Bet365* har med et årligt overskud på 320 millioner pund sat sig øverst på Power 50-rangslisten for 5 år i træk. Blandt forfølgerne finder vi William Hill på andenpladsen og Amaya (PokerStars og Full Tilt) lige efter.

Læs mere (betalingsside)

23/10 Nyt lovforslag skærper straffene for matchfixing

Kulturminister Marianne Jelved fra De Radikale vil fremsætte et lovforslag, der betyder, at det fremover skal kunne koste op til to års fængsel at bestikke nogen i forbindelse med matchfixing. Venstre vil oprette en særlig politienhed for at bekæmpe aftalt spil.

Læs mere

23/10 William Hill består test om ID-tjek

Den uafhængige organisation Serve Legal har sendt undercover teenagere ind i William Hill betting shops for at teste om bookmakerne overholder reglerne omkring mindreårige. Det viste, at i 95,4% af gangene blev de mindreårige bedt om ID.

Læs mere

23/10 Sportbetting trækker Ladbrokes-overskud

Ladbrokes kan fremvise en samlet fremgang på 13% i 3. kvartal i forhold til samme periode sidste år. Det var især sportsbetting-afdelingen, der stod for stigningen i overskuddet. Her steg overskuddet med 58,2%, og der var specielt godt gang i den på mobil-markedet.

Læs mere

24/10 Matchfixing i Champions League-kvalkamp

Det lettiske politi har anholdt otte personer, der er under mistanke for matchfixing i forbindelse med Daugavpils´ Champions League-kvalkampe mod svenske Elfsborg. Daugavpils indkasserede 7 mål på 31 minutter og der var sat store midler på en svensk sejr på 6 mål.

Læs mere

24/10 Ny stopklods for New Jersey-sportsbetting

New Jersey-guvernør Chris Christie havde ellers underskrevet loven, der legaliserer sportsbetting, men US District Court Judge Michael Shipp har sat en stopper for de planer, og der venter nu et større retsligt slagsmål, mens sportsbetterne i New Jersey må væbne sig med tålmodighed.

Læs mere

24/10 Betsson* med rekord-kvartal

Den svenske bookmaker Betsson* havde deres bedste kvartal-overskud nogensinde, da der i 3. kvartal blev hentet 193,4 millioner sv.kr. Det er en stigning på 30% i forhold til samme periode sidste år. Fremgangen er bl.a hentet på det hollandske marked efter Betsson* opkøbte Oranje and Kroon.

Læs mere

25/10 Italien lemper livebetting-regler

De italienske spillemyndigheder vil nu fjerne nogle af deres strikse regler på livebetting-området. Dermed kan bookmakerne tilbyde flere bets, som f.eks hjørnespecials. Der har på det seneste været foretaget adskillige ændringer i den italienske spillelov, hvilket har ført til stigende omsætning blandt licens-indehaverne.

Læs mere