Eriksens målnæse overrasker, men hvor mange scoringer og assists bliver det til fra Tottenham-danskeren i denne Premier League-sæson?

Med to scoringer i Tottenhams seneste kamp mod Southampton er Christian Eriksen oppe på fem ligamål i sæsonen. Denne flotte målhøst kommer bag på Betsafe, der i efteråret dristede sig til at tilbyde odds 6, hvis Eriksen scorer ni Premier League-mål. 

Christian Eriksen viser superform hos Tottenham i øjeblikket, hvor han scorer og leverer assists efter behag. Senest satte danskeren endnu et par streger under sin målfarlighed, da han scorede to gange i Spurs' 3-2-sejr over Southampton. Dermed har den tidligere Ajax-spiller fem mål og fire assists på samvittigheden i Premier League.

At Eriksen har udviklet sig til en succes hos Tottenham, overrasker ikke Betsafe, men bookmakeren havde dog forventet, at danskerens største bidrag ville falde i assist-kategorien. Da man i foråret satte odds på forventningerne til Eriksen lød vurderingen på maksimalt fire mål, men til gengæld helt op til 15 assists.


"Hos Tottenham har Christian Eriksen vist en fantastisk evne til at finde rummene mellem kæderne og komme med frem i feltet. Det er en dimension af hans spil, som vi ikke har set udfoldet i samme grad på landsholdet, og derfor kommer det også bag på os, at han scorer så meget. Til gengæld så havde vi nok forventet at se ham lidt oftere i
oplæggerens rolle", forklarer Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

I efteråret tilbød Betsafe odds 6,00 på, at Eriksen scorer mellem ni og tolv mål, og dette udfald ser pludselig ikke så urealistisk ud. I dag er samme odds da også nedjusteret til 3,80. Derimod får danskeren svært ved at nå op på at levere over tyve assists. Dette udfald stod i efteråret i odds 25, hvilket førte til store indskud fra Betsafes kunder. Tror man stadig på, at danskeren passerer dette tal, så giver det odds 250.

Hvor mange Premier League-assists laver Christian Eriksen for Tottenham i løbet af 2013-2014-sæsonen?

Betsafe odds
1 - 6 assists 1,40
7 - 10 assists 2,20
11 - 15 assists 16,00
16 - 20 assists 70,00
Flere end 20 250

Hvor mange Premier League-mål scorer Christian Eriksen for Tottenham i
løbet af 2013-2014-sæsonen?

Bedste odds
5 - 8 mål 1,15
9 - 12 mål 3,80
13 - 15 mål 40,00
Flere end 15 125