Sponsoreret indhold fra BetOnFinance

En dygtig og heldig spiller har siden lanceringen af BetOnFinance – Danmarks helt nye måde at oddse på aktier på - tjent intet mindre end 28.000 skattefrie kr. uden at indbetale en eneste krone.

Siden den 7. januar 2016, hvor spillet om rigtige penge gik i luften, har en 35-årig mand fra Nordjylland mangedoblet de bonus vouchers, han har vundet i BetOnFinance’s gratisspil, hvor du også har mulighed for at øve dig og vinde bonus vouchers til det rigtige pengespil.

Der spilles på aktier - præcis som når der spilles på heste ved hestevæddeløb.

Daglig gevinst på 900 skattefrie kroner

På lidt over en måned har spilleren, som ønsker at forblive anonym, i gennemsnit haft en daglig gevinst på knap 900 skattefrie kroner, og det gør, at han nu kan hæve en samlet gevinst på hele 28.000 kr.

Gevinsten er vundet på både danske og amerikanske aktier og på begge spiltyper: Heldags-/Live-spil og Vinder-/Taber-spil.

Hvis du vil i gang med BetOnFinance, så brug dette link. Vil du lære lidt mere om andre spilleres strategi eller aktiemarkedet generelt, kan du gøre det via spillerinterviews og Betschool-artikler på BetOnFinance.

Der er desuden kommet ekstra likviditet ind på BetOnFinance, så der nu er en puljegaranti på 6.000 kroner

En Gratis Vinderanbefaling: Hold øje med Taber og Bund3 spil. Der er en psykologisk tendens til, at mange kigger på vinderne, når de vil vinde. Men det helt unikke ved BetOnFinance er muligheden for at vinde på taberne, og her har oddsene indtil videre været højere.

 Kom i gang med BetOnFinance her