Esbjerg har indgået en aftale med Bethard, der betyder, at den svenske bookmaker bliver bronzevindernes officielle bettingpartner det kommende år. Bethard er samtidig blevet hovedsponsor i 1. divisionsklubben Kolding IF.

Man har kunnet kigget langt efter større marketingfremstød fra Bethard, siden den svenske bookmaker i efteråret 2018 gjorde sin entre på det danske spillemarked. Men det ændrer sig nu.

Bethard og fodboldklubben Esbjerg FB har nemlig offentliggjort et samarbejde, hvor bookmakeren bliver de danske bronzevinderes sponsor og officielle bettingpartner. Aftalen løber for et år med mulighed for forlængelse og vil blandt andet indebære en række fanaktiviteter, ikke ulig hvad man kender fra USA med fanzoner og tailgating.

"Bethard er glade for det netop indgåede partnerskab med EfB, og vi er utroligt stolte over at blive bettingpartner med sidste sæsons bronzevindere. Samtidig ser vi et stort potentiale i klubben og glæder os til at lave en masse aktiviteter med klubbens fans fremadrettet," siger marketingchef hos Bethard, Henrik Olsson i en pressemeddelelse, mens Esbjergs administrerende direktør, Brian Bo Knudsen, erklærer sig stolt over de muligheder, Bethard ser i samarbejdet.

Stadionplatte på Kolding Stadion

For første gang siden sæsonen 2010/2011 er Kolding at finde i den næstbedste danske fodboldrække (hvis man fraregner den korte periode som en del af Vejle Boldklub Kolding) efter en andenplads i oprykningsspillet i 2. division.

Til den kommende sæson har Kolding IF indgået en aftale med Bethard, der både bliver holdets hovedsponsor og bettingpartner. Det betyder blandt andet, at Bethards logo vil figurere på Kolding IFs udebanetrøjer i den kommende sæson.

Samtidig tilbyder Bethard nye kunder gratis adgang til Koldings første hjemmekamp mod Hvidovre den 28. juli sammen med en stadionplatte og to gratis øl/vind. Det tilbud kan man læse mere om på Kolding IFs hjemmeside.