Er du kunde hos Betfair*? Hvis ikke, så er det nu du skal slå til. Betfair Sportsbook* giver nye danske kunder odds 8,00 på AaB-hjemmesejr over Dynamo Kiev i Europa League.

Betfair Sportsbook* slog for nyligt dørene op i Danmark, og hvis du ikke allerede har taget imod et af deres mange gode velkomsttilbud, så får du nu et tilbud af de bedre:

Spil på AaB-sejr i torsdagens Europa League-hjemmekamp mod Dynamo Kiev til det aktuelle odds (lige nu 3,7) hos Betfair Sportsbook*. Hvis AaB vinder, topper Betfair Sportsbook* dit odds op til 8,00 (gælder for en indsats på 100 kr) og udbetaler den ekstra gevinst i form af et freebet-beløb.

Og hvis nordjyderne IKKE vinder? Så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats på kampen i form af et freebet (op til 100 DKK).

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP274 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på AaB-sejr til det nuværende odds
  4. Nyd kampen AaB-Dynamo vel vidende at du modtager et freebet på din Betfair Sportsbook* konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis spille mere end 100 DKK på sejr til AaB, men det vil kun være 100 DKK der tæller i forbindelse med dette tilbud. Og kun dit første spil placeret på kampen vil kunne kvalificere sig til det forbedrede odds 8,00.

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG start-bonus (freebet på 1000 kr).

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på AaB-Dynamo Kiev, torsdag kl 19:

AaB Uafgjort Dynamo Kiev
3,70 3,40 1,90

Eksempel: Du satser 100 kr til odds 3,7. AaB vinder, og du vinder dermed en netto-gevinst på 270 kr. Men derudover får du et freebet-beløb på 430 kr. Hvis AaB ikke vinder, får du et freebet på 100 kr.