Har du endnu ikke en konto hos Betfair Sportsbook*, så er der god grund til at blive kunde nu; nye kunder får odds 7,00 på dansk sejr i Albanien lørdag aften.

Betfair Sportsbook* slog for nyligt dørene op i Danmark, og hvis du ikke allerede har taget imod et af deres mange gode velkomsttilbud, så får du nu et tilbud af de bedre:

Spil på dansk sejr i lørdagens opgør mellem Albanien og Danmark til det aktuelle odds hos Betfair Sportsbook*. Hvis Danmark vinder, topper Betfair Sportsbook* dit odds op til 7,00 og udbetaler din resterende gevinst i form af et freebet.

Hvis Danmark ikke kampen i Albanien, så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats på kampen i form af freebet (op til 100 DKK).

Du kan naturligvis spille mere end 100 DKK på sejr til Danmark, men det vil kun være 100 DKK der tæller i forbindelse med dette tilbud. Kun dit første spil placeret på kampen vil kunne kvalificere sig til det forbedrede odds 7,00.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP248 når du registrerer din konto
  3. Spil på dansk sejr til det nuværende odds (for max. 100 DKK)
  4. Nyd kampen Danmark-Albanien vel vidende at du modtager et freebet på din Betfair Sportsbook* konto uanset hvordan kampen ender!

Bemærk: Har du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG start-bonus (freebet på 1000 kr freebet).