Bor du i Danmark, og har du ikke en konto hos Betfair*, er der god grund til at blive kunde nu: Nye danske kunder får odds 4,00 på Manchester City-sejr hos Betfair Sportsbook*.

Betfair Sportsbook* slog for nyligt dørene op i Danmark, og hvis du ikke allerede har taget imod et af deres mange gode velkomsttilbud, så får du nu et tilbud af de bedre:

Spil på Manchester City-sejr i lørdagens hjemmekamp mod Tottenham Hotspur til det aktuelle odds hos Betfair Sportsbook*. Hvis City vinder, topper Betfair Sportsbook* dit odds op til 4,00 og udbetaler din resterende gevinst i form af et freebet-beløb.

Og hvis City ikke vinder (det kan jo være at Spurs-kreatør Christian Eriksen har mere tur i den end på landsholdet)? Så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats på kampen i form af et freebet (op til 100 DKK).

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP266 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på City-sejr til det nuværende odds (for max. 100 DKK)
  4. Nyd kampen Manchester City-Tottenham Hotspur vel vidende at du modtager et freebet på din Betfair* Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis spille mere end 100 DKK på sejr til City, men det vil kun være 100 DKK der tæller i forbindelse med dette tilbud. Kun dit første spil placeret på kampen vil kunne kvalificere sig til det forbedrede odds 4,00.

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG start-bonus (freebet på 1000 kr).

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Manchester City-Tottenham, lørdag kl 13:45:

Manchester City Uafgjort Tottenham
1,44 4,50 7,00