BetXpert har fundet vinderen af sidste uges konkurrence, men har en præmie i baghånden. Se hvordan du vinder en VIP-tur for 2 til Man Utd-Wigan 26. december... 

Det er spillebørsen Betfair* (der også er at finde på det danske marked når den nye lovgivning træder i kraft til nytår) der har givet BetXpert eksklusiv mulighed for at tilbyde disse billetter, der (inklusive rejse og ophold) gælder til Manchester United's hjemmekamp 2. juledag mod Wigan.

I sidste uge udloddede vi to billetter til kampen til en heldig vinder - og nu udlodder vi altså yderligere to.

Vinderen (som Betfair* kontakter direkte) af sidste uges konkurrence blev: Betfair-brugeren "gerrez"

Præmie: VIP-tur for 2 til Old Trafford

Udover 2 billetter til Man Utd-Wigan (incl. spisning før kampen og nogle af de bedste pladser på Old Trafford), betaler Betfair* også flyrejsen mellem København og Manchester samt én overnatning i Manchester natten efter kampen. Samlet værdi for hele pakken: ca. 12.500 kr.

Sådan deltager du

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at placere spil hos Betfair* for min. 30 DKK på "Kampodds" markedet på denne lørdags Premier League opgør mellem Aston Villa og Manchester United (inden kickoff kl. 18:30).

Og så skal du indtaste dit Betfair-brugernavn på denne side:

http://www.betxpert.com/konkurrencer/betfair-manutd

Flere Betfair-konkurrencer i fremtiden

Betfair* - verdens største spillebørs - er blandt de spilleselskaber der vil være at finde på det danske marked når den nye lovgivning træder i kraft med et licenssystem fra 1. januar 2012.

Det betyder at vores samarbejde med Betfair* vil blive endnu tættere; vi vil arrangere flere konkurrencer med dem, og vi vil gøre hvad vi kan for at fortælle danskerne hvordan man køber og sælger spil og dermed fungerer som sin egen bookmaker...

Læs mere om Betfair*:

http://www.betxpert.com/bookmakere/betfair

Læs mere om spillebørser:

http://www.betxpert.com/artikel/spillebors-guide