Vi har fået fingre i VIP billetter til Old Trafford, og dem vil vi gerne give videre til en heldig BetXpert-bruger med ledsager!

Det er spillebørsen Betfair* (der også er at finde på det danske marked når den nye lovgivning træder i kraft til nytår) der har givet os mulighed for at tilbyde disse billetter, som gælder til Manchester United's hjemmekamp 2. juledag mod Wigan.

Præmie: VIP-tur for 2 til Old Trafford

Udover 2 billetter til Man Utd-Wigan (incl. spisning før kampen og nogle af de bedste pladser på Old Trafford), betaler Betfair* også flyrejsen mellem København og Manchester samt én overnatning i Manchester natten efter kampen. Samlet værdi for hele pakken: ca. 12.500 kr.

Sådan deltager du

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at placere spil hos Betfair* for min. 30 DKK på "Kampodds" markedet på denne lørdags Premier League opgør mellem Manchester United og Newcastle (inden kickoff kl. 16:00).

Og så skal du indtaste dit Betfair-brugernavn på denne side:

http://www.betxpert.com/konkurrencer/betfair-manutd

Trøst til taberne

Fortvivl ikke hvis du ikke vinder denne konkurrence. Vi har nemlig et par ekstra billetter i baghånden, så i næste uge udlodder vi også en tur for 2 til Man Utd-Wigan...

Flere Betfair-konkurrencer i fremtiden

Betfair* - verdens største spillebørs - er blandt de spilleselskaber der vil være at finde på det danske marked når den nye lovgivning træder i kraft med et licenssystem fra 1. januar 2012.

Det betyder at vores samarbejde med Betfair* vil blive endnu tættere; vi vil arrangere flere konkurrencer med dem, og vi vil gøre hvad vi kan for at fortælle danskerne hvordan man køber og sælger spil og dermed fungerer som sin egen bookmaker...

Læs mere om Betfair*:

http://www.betxpert.com/bookmakere/betfair

Læs mere om spillebørser:

http://www.betxpert.com/artikel/spillebors-guide